torsdag 12 mars 2009

Snöoväder.. och lite nytt..

Torsdagskväll och lite mys i soffan, elden sprakar och det snöar för fullt ute. Det började vid 2-tiden och sen har det hållt på....
Jag vill ju ha vår..
(Bild lånad från nätet.. )

Imorse gick jag ut för första gången sen helgen på svaga stapplande ben.. *ler*.. har legat sjuk och var så sugen på att se om det fanns några vårtecken.. Solen lyste och fåglarna kvittrade.. hittade snödroppar och små vintergäck.. Men efter lunch började det mulna och senare snöa, nu är alla vårtecken borta och gömda under den kalla blöta snön. Min enda ljusglimt är att det ska bli 5-6 grader plus de närmaste dagarna om det stämmer vill säga..
man får hoppas på det bästa..
För ett tag sedan sydde jag nåldynor i vitt linne som finns i butiken. De första nåldynorna var helt annorlunda, det är de ni ser på bilden. Det blev Donuts och när jag var klar såg jag att detta är inga nåldynor det är babyleksaker.. Minns när mitt lilla barnbarn Cornelia var lite mindre så älskade hon mjuka saker och tugga på, och då speciellt om det var små etiketter, de var de som var mest intressant att pilla på och smaka på..
Iofs.. kan man säkert ha dessa som nåldynor också.. De har i alla fall blivit inlagda på Moas Lovely nu.. kanske finns det fler små bebisar som gillar små lappar och mjuka saker som är lätta att hålla i..
Imorgon är det fredag.. så skönt framförallt för att jag mår så himla mycket bättre nu, tänk vad utslagen man kan bli av feber och en riktigt rotförkylning.. men nu är jag på G igen.. känner livslusten återvända.. och orken framförallt..
Ha det gott.. Kramiz

4 kommentarer:

  1. Dom är superfina. Min lilla plutt skulle bli förtjust:)
    /Lina

    SvaraRadera
  2. Säg den glädje som varar "mutter, mutter". Våren den försvann spårlöst i snön här i kväll! Men precis som du säger så har det lovats en del plusgrader så det finns gott hopp om att vi snart ser vårtecknena igen / kram

    SvaraRadera
  3. Läckra donuts, nåldynor, babysaker..
    Ha en trevlig helg,
    kram.

    SvaraRadera
  4. Usch för snön säger jag! Jag vill ha vår nu. Man blir verkligen glad av dina donuts. Så söta! :D

    Ha en skön helg och krya på dig! Kram Karin

    SvaraRadera