fredag 20 juli 2012

Semestertider och väntans tider..

Ja nu har sambons semester börjat, eller börjat!? en vecka har gått och vi går här o väntar.. på vad? frågar ni säkert.. jo att mitt lilla barnbarn ska komma till världen.


Är ganska lugnt kan man säga.. på måndag är det 14 dagar över tiden.. undrar hur länge man får gå innan man hjälper igång?


Under tiden får vi en hel del gjort här hemma.. kan ju vara bra!


Röja = rensa ut och slänga i arbetsrum, tvättstuga o förråd.. har påbörjats eftersom det regnar lite då o då så man kan inte vara så mycket ute just nu. Tänker ut vad som ska slängas på tippen, vad som ska köras till Pingstkyrkan och vad som kan ges bort till släkt eller vänner.. låter som det är massor! Och det är verkligen inte klokt hur snabbt det fylls på i skrymslen o vrår i huset.. suck.. men tack vare väntan så händer en hel del på denna fronten..
  

Ja sen njuter jag faktiskt av min ledighet också *ler*.. det är ju lite varannandagsväder! Så lite trädgårdstid blir det ju.. 


Det är en hel del som blommar därute nu och jag passar på att njuta av allt nu när jag är mer hemma, helt ljuvligt faktiskt med all blomning.. rosorna är helt fantastiska i år framför allt.. *suck*.. tänk om man kunde konservera lukterna!?

Ha en fin helg.. *Love*

8 kommentarer:

 1. Kul med nya/nytt barnbarn :-)
  Här går vi också i väntans tider men som farfar och farmor....
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Min ena svägerska gick 17 dagar över innan hon blev igångsatt. Inte så kul men de säger att så länge allt är bra så gör de inget.

  Hoppas väntan är över snart!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh... det hade jag glömt =) Hoppas det blir snart / Kram!

  SvaraRadera
 4. Hejsan!

  Jag går också i väntans tider och har räknat med att åka upp nästkommande vecka, för ska den komma det datumet, så ska den väl göra det "ler". Nej, hinner jag bara hem på helgen och vattna så kan det väl dröja, men 14 dagar låter som en lång väntan för den blivande mamman. Sen så tycker jag att det ska finnas doftfria rosor, för man måste faktiskrt tänka på oss doftkänsliga. Nja, jag brukar gå och sniffa på dem när jag tar rundan, men inte tycker jag då att de luktar det ena eller det andra.....Ha det gott och hoppas vi inte behöver vänta så länge innan vi får krama ett nytt litet liv, Karina.

  SvaraRadera
 5. Väntans tider är oxå jobbigt för mor o far föräldrar. Jag vet hur det känns,
  har 4 barn och 8 barnbarn, men minnet har bleknat.
  Nu är det bara roligheter med alla blandade åldrar.
  I helgen var vi i Trollhättan på "fallensdag", hälsade på vänner i Björndalen.

  Må så gott/ Eva

  SvaraRadera
 6. Åh, vad jobbigt att vänta! Två veckor var verkligen övertid, men snart så!

  Stor kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 7. Skönt att han kom till slut, den efterlängtade bebben! Vad säger storasyster då? :)

  Jag gick 12 dagar över med G och det var kämpigt... I Göteborg får man ju gå 3 veckor om allt är bra, mot 2 v i övriga landet!

  Vad kul att ni har fått Clas Ohlson, de har mycket skoj faktiskt...

  Kramar

  SvaraRadera
 8. Så fina bilder! Vit fändriks hjärta hamnar nu på vill-ha-listan;))
  Spännande med väntan:)
  Ha det gott!

  SvaraRadera