tisdag 7 augusti 2012

Nytt o sytt.. varning för reklam!

Det är ett fasligt regnande så man får en hel del gjort inne.. om man vill! Jag har haft riktigt kul må jag säga.. För att sy, planera o skapa är nog det roligaste jag vet. Kan sitta i flera timmar och bara testa mig fram.. för perfekt med mina ögon ska det vara. Sömnadsmässigt framförallt men också designen ska sitt som ett smäck..

 

Nu har jag kommit på den nya designen för mina väskor o de heter: Faith Hope and Love väskor..


Ett gammalt och slitet uttryck: Tro hopp o kärlek.. men den funkar ju överallt på vår planet och visst vill vi ha mer av allt?


Här hänger de på rad.. ser väl läckert ut inte sant? Tänkte samla o spara inför höstens två begivenheter.. en mässa och en hantverksvandring här i trakten.. men jag kunde inte låta bli o testa vad ni tycker. Har ju material till några stycken till om så vore att de skulle försvinna till nya ägare..


Ja en har redan gjort det och det är jag själv som för en gång skull norpade en direkt..  Ett fantastiskt broderi.. fyllnaden är ju ullgarn i lite tjockare kvalitet.. och blommorna i tunn fin broderitråd i mängder av nyanser i minsta små Petit point stygnen.. ett mästerverk! som är lite suddig ser jag nu..  Bara broderiet betalade jag en bra slant för.. Märker att fler o fler budar på sådana här saker så det måste vara fler än jag som upptäckt dessa förut gömda skatter..

Ha det bäst.. 
Moa


4 kommentarer:

 1. Så snygt så snyggt,
  nån nytta med regn :)

  SvaraRadera
 2. Väskorna är supervackra och romantiska. Jag kan drömma mig bort med dem. Ängeln Bella är häftig tycker jag. Ha de fint duktiga du.

  SvaraRadera
 3. hej,,ja nu va det ett bra tag jag kikade in här,,,så fina väskor...jag gör en liten länk på min blogg så kanske nån som inte sett dom fina hittar hit....alltid bra med lite gratis reklam ;)
  Ja bordet blev ok,,tycker det e så avkopplande att måla som du med din trädgård...och genom sina misstag blir man klokare tills nästa projekt ;)...Kram

  SvaraRadera