fredag 6 februari 2009

Blooming Friday.. och en ny LO..

Ja det är annu en skön fredag.. jag myser i hela kroppen, datorn i knät och elden tänd i spisen kan det bli bättre och så vet man att man är ledig hela helgen. Dagarna går visserligen fort, men man får ta vara på och njuta av det man kan. Blooming friday hos Roses and Stuff... där kan du läsa mer om blommande fredag.. Hos mig blommar det i uterummet just nu, köpte pärlhyacintlökar innan jul och nu blommar de så vackert.
Alla bilderna är Klickbara.. =)
En härlig ljusblå färg.. så sockersöta tycker jag de var. De jag satte i trädgården för snart sex år sedan när vi flyttade till huset är mycket mörkare också väldigt vackra och tacksamma för jisses vad mycket det har blivit av den lilla krukan jag köpte just när vi flyttade in på vårkanten.
Ser ut som en jungel.. men det är bara en järnkruka som fått lite lökar..
I veckan blev jag klar med min andra LO, det är en jättefin ros från i somras, som ni ser heter den Penny Lane, en busk/klätterros oj så tacksam den också är. Satte den förrförra sommaren och den blommade så fint och länge i somras. Papperen är Maja design.. så snygga tycker jag, ett svenskt scrappappersmärke.
Här ser ni mina blommor som jag dekorerat med, jättenöjd med dem. Den stora har jag gjort själv med gulprickigt papper och så knycklat ihop det och så slätat till och chalkat runt kanter och glittrat till den.. sen en färdigköpt blomma på och så en sammetsdekoration med pärla i..






12 kommentarer:

  1. De ljusblå pärlhyacinterna är verkligen sockersöta!
    Trevlig helg,
    Växthusmadam

    SvaraRadera
  2. Hejsan! vilka jättefina bilder, visst blir man glad när det blommar. Vad betyder scrappa igentligen, hänger inte riktigt med, men det ser jättefint ut. Ha en skön fredag/Eva

    SvaraRadera
  3. Hej igen! Det lät ju kul att "scrappa" det kanske blir som med bloggen, man fastnar gärna lite för länge....../Eva

    SvaraRadera
  4. Va pysslig du är! Jag har inte provat på det där med scrap booking än men jag blir lite sugen när jag ser dina alster! Trevlig helg!
    /Lina

    SvaraRadera
  5. Visst är pärlhyacinter så våriga, vi har dom på jobbet också men jag har inte kommit mig för att köpa några än. När man tittar ut genom fönstret kan man nog undra om det alls blir nån vår när det vräker ner en massa snö.
    Ha en skön helg!

    SvaraRadera
  6. Scilla är en favorit på våren hos mig. Din scraping är verkligen fin.
    Trevlig Helg
    Tjingeling
    Monica

    SvaraRadera
  7. De är ju alldeles bedårande - pärlhyacinterna! Och jag har inte en enda..... ?? *himlar med ögonen* Klar att jag borde ha det! Det får jag ändra på! Fin scrapp du gjort - jag har inte kommit igång, det är så mycket annat som kommer emellan. Just nu insallerar jag nya datorn som kom i kväll med bud - och det är vista på den så det blir ett äventyr att lära sig det :) Först av allt skall CS3 in, har ju suttit vid gamla datorn och cs2 - oj vad jag saknade nr 3 :) Annars blir helgen lugn och skönt, lite pyssel och frösådder. Ha en mysig kväll med dans och trädgård, kram 8`)

    SvaraRadera
  8. Nu njuter vi av vårlökar, Monica...visst förgyller de den här trista månaden?
    Ha en fortass skön och kreativ helg!
    Kram Katarina

    SvaraRadera
  9. Hejsan Moa, finfint bidrag till blommiga fredagen, vilken söt färg de har mina är mycket mörkare.

    Snyggt collage också!

    Ha det gott.

    mvh Tyra

    SvaraRadera
  10. Hej,har ju just själv upptäckt scrapp världen,en underbar sådan, är så kul!!
    Förstår att du blev nöjd jättefint vart det!!!

    Kram Katarina

    SvaraRadera
  11. vill bara säga att jag älskar min bakelse såå mycket.Du är väldigt duktig..Kram Susanne

    SvaraRadera
  12. Jag älskar pärlhyacinter. Det finns så många fina sorter.
    Vad fint du har scrappat till rosen!

    Jag fick mitt paket i går. Hjärtat är verkligen jättefint, och jag gillar färgen :) Tack så mycket ♥

    Ha en fortsatt mysig helg!
    Kram Mari i Marieholm

    SvaraRadera