söndag 19 juli 2009

Ditt o datt..

Måste bara visa..

Lilla sessan Cornelia och en stolt farmor en sommardag i år, tänk att Cornelia redan har blivit 2,5 år... Min duktiga dotter Maria som också älskar att fota lånade min kamera så man kan väl nästan säga att bilden är min.. *ler*..
Idag har jag varit på keramikkurs hos Lindalunda.. oj vad det är roligt och inspirerande, har gjort ett servettställ, rosor att lägga på toppen som stopp och en kruka samt massa "namnlappar" till min trädgård. När jag kom hem var jag full av energi, fick rensat en del i trädgården, gamla blomstänglar åkte all världens väg och så städade jag badrummet, nu är jag totalt slut blev väl för mycket för den gamla kroppen kändes som jag gick på högvarv när jag kom hem..
Imorgon är en ny dag med kreativitet.. och mysig gemenskap, undrar vad det blir då? Får inte glömma ta med kameran och föreviga mina och de andras alster.. för lite nyfikna blir ni väl.. ?
Ha det gott..

15 kommentarer:

  1. Vilket härligt somrigt kort fullt av lycka! /Jenny

    SvaraRadera
  2. Jättevacker bild! på Cornelia och farmor :) och en massa goda bakelser! Så söta så :)
    Jasså - fick du sådan energi?! Det fick inte jag... men är väl lite irriterad på hö arm just nu. Jag hoppas innerligt att det inte är mycket på jobbet i morgon så jag kan komma iväg i god tid - är så sugen på den bruna leran :) Vi ses, ha en god kväll :)

    SvaraRadera
  3. Vilken underbar bild på er..och så stor hon har blivit redan, Cornelia..
    Har en massa uppdämd trädgårdslusta just nu men det har saknats tid att göra nåt åt det..

    SvaraRadera
  4. Klart man e nyfiken.....
    Underbar bild.
    Det är mysigt att få rå om barnbarnen ibland och att få en riktigt go kram av de små de e att ladda batterierna det.
    Ha de gott!
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Men så fina ni är..så vackra som om ni vore ett omslag på en tidning..vilken söt liten Cornelia..mmmm härlig..

    Aha så pass varit på kurs..så roligt..kreativt och inspirerande..

    SvaraRadera
  6. Mums, så gott det ser ut. Cornelia har tur ska jag säga. Och du också, visst ska det bli spännande att se resultaten. Keramik, ljuvlig lera. Får hålla till godo med den i trädgården, jag.

    SvaraRadera
  7. Ett härligt kort på er två!
    kramis

    SvaraRadera
  8. Det var längesedan jag tittade in hos dig jag kollar mest på TB. Vilka fina bilder på stjärnflocka och tom jag kan se att Cornelia vuxit, fin bild på Cornelia och farmor. Inte illa med villavagn såg många sådana i England uppställd på olika typ campingställen men det såg mer ut som sommarstugor. Praktiskkt men säkert tungt att dra runt på dem du måste väl nästan dra med en traktor gissaar jag. Jag startade en blogspot blogg när trädgårdsbloggen krånglade men har inte varit så aktiv där jag måste lära mig hur det fungerar bättre och man hinner inte med allt.

    SvaraRadera
  9. Vilken söt bild på er!
    Jag hinner inte så mycket bloggande just nu.
    Ja Alexander var en gullig pojke.
    Kram Hedvig

    SvaraRadera
  10. Vilken fin bild på dig och Cornelia! Klars vi är nyfikna =) fast egentligen mest avundsjuk. Kan du inte ställa villavagnen utanför Lindas och hyra ut den till oss som vill gå kurser och inte bor så nära =) DET tyckte jag var en bra idé!
    Kram gittan

    SvaraRadera
  11. Så fina ni är, du och Cornelia!

    Ser gärna keramiksakerna sen. Låter fint! Kram!

    SvaraRadera
  12. Ett sådant fint kort på Er båda två - två söta töser...Men oj så tiden går undan...minns när du visade bilder från dopet och det känns inte alls som så längesedan...har vi alltså varit i farten med bloggandet så länge...rent av mer...
    Sol i kväll och jag har klippt gräset o röjt ute...tänk vad solen kan sätta fart på livsandarna. Ska somna tidigt idag efter att ha vakat av...sova när man ska och i min egen säng...

    Kram från Malin

    SvaraRadera
  13. Vilken härlig bild Monica - ni är så söta båda två. :) Vad kul med keramikkurs igen, kan tänka mig att ni hade det rolig. Tänk jag har inte hämtat alla mina saker från förra kursen ännu. Tiden går i ett här! Ha en fortsatt inspirerande och kreativ vecka...

    Kram Karin

    SvaraRadera
  14. Såååå söta ni är! Jättefin bild!!
    =)

    SvaraRadera