onsdag 15 juli 2009

Nu blir jag lite trött..

På att saker inte blir som man tänkt.. Vår villavagn jag berättat om skulle komma som imorgon, men nu blir det inte förrän på tisdag, herregud hur svårt kan det vara att boka in kranbil och transport samtidigt.. ??
Ja nu har jag gnällt färdigt.. så är det bra med det, inget o hänga läpp över egentligen och har jag inte haft vagn förut i mitt liv kan jag ju vänta några dagar till... och visst har jag o göra ändå. Idag har det varit fint väder så dagen har tillbringats i trädgårdn med näsan ner i landen, tänka sig vad det har växt.. ogräs alltså.. *ler* .. Och så har jag skördat tomater.. massa tomater och en hade en fin dragkedja på sidan.. visst är den läcker?
Dessutom står det på ett litet fat jag gjort hos Lindalunda.. Kanske blir det kurs i helgen, vore himla kul om det blev av..
Äntligen har jag fått sytt mina lampskärmar jag tänkt göra länge.. men jag inser att jag nog måste byta lampfot, den ser allt lite tanig ut eller hur?.

Sydda i bomull och har en dragsko som gör att den passar ovanpå de flesta lampskärmar.. och så passar de perfekt i mitt sovrum, den har ett litet maskin broderi i vitt på mitten som lyser fint när lampan är tänd. Tänkte sy några och ha i webbshopen.. lite nytt där också skulle inte skada och snart har jag sytt färdigt de nya Tildaänglarna.. de tjocka goa.
Ser ni förresten vilken vacker Madonna jag har på min sida av sängen.. min underbara som jag fick av min dotter med sambo i födelsedagspresent, visst är de gulliga som hittar så perfekta presenter till mamsen. På tal om presenter till mamsen har jag glömt o visa min andra present som jag fick..från son, sonhustro och lilla barnbarnet, den perfekta för en som är slöjdlärare, ni får se en annan dag.

Ha en skön kväll
Moa

9 kommentarer:

  1. Ja visst är det tråkigt när man är inställd på att få en sak en viss dag och det sen inte blir så.
    Tomaten var verkligen häftig!
    Vad fina lampskärmar!
    Jag är nyfiken på de knubbiga Tildaänglarna!
    Nej nu ska jag sätta fart på min symaskin!
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. oj så vacker!!! Varför har inte alla tomater dragkedja??? Saftig och god ser den ut också!! /Ruben

    SvaraRadera
  3. Grrr och morr..ja men du visst är det typiskt..men du när man väntar på nåt' gott så..ja du vet..

    Coola tomater med dragkedja det måste jag säga :)

    Den där lilla lampskärmen med dragsko..romantiskt och väldigt charmig du..

    SvaraRadera
  4. Vilken läcker tomat med dragkedja! Och vilka härliga lampskärmar, romantiska och vackra och söta! Kram! /Jenny

    SvaraRadera
  5. :)
    tråkigt att det dröjer med vagnen. fräck tomat ni fått, vi ligger verkligen efter. kram

    SvaraRadera
  6. Oj vilken härligt annorlund tomat. Den är bara så läcker. Lampskärmarna är fina de också, och vilken fin present du fått att ha på sängbordet.

    SvaraRadera
  7. Det är frustrerande när de titne blir som man tänkt sig. Hoppas det blir bra när det väl blir!
    Fin lampskärm, du är så diktig på sånt.

    Kram!

    SvaraRadera
  8. Häftig tomat med dragkedja:)

    SvaraRadera
  9. Tur i oturen med villavagnen - nu kan du vara med på keramikkursen :) Jag vet inte om jag kan på måndagen, det vet jag först på morgonen på jobbet hur läget är den dagen.
    Så fin lampskärm du sytt! Urgullig :) Kom att tänka på de gamla lakanen jag har, med spets på - det borde ju fungera?
    Roligt att ha lite pysseltid men typiskt nog så har jag fått "virkarmbåge" efter jobbet med lilla musen så jag får ta det lite lugnt.... attas att man inte kan göra något kul, utan att få krämpor av det! Och alltid höger arm.... I helgen skall vi hjälpa till med renovering av svärfars lägenhet men jag tror jag kan måla med vä arm, annars får jag ta hand om markservicen. Men vi ses på söndag :) Jag har en lång lista med ideér och har med mig min kollega/chef som är nyfiken på keramik. Kramen 8`)

    SvaraRadera