torsdag 18 mars 2010

Ibland slår det fort..

Nu börjar jag komma på benen igen.. jisses vilken förkylning jag haft med feber.. en riktig rotförkylning om ni fattar vad jag menar *ler*. Träningsvärk i hela bröstet av all hosta och nysningar, näsan är röd och fnasig efter allt snytande.. ja allt elände du kan tänka. 

Men nu tror jag det vänt, känner mig lite bättre och har återfått hoppet om att bli frisk.. o snacka om att återfå hoppet vad gäller våren. Gissa vad som hänt.. !! Jag ser jord i min trädgård från fönstret, visserligen under jättethujan där jag gjorde "Nya lunden" förra sommaren men ändå..!!!

Känns som värsta miraklet efter all snö denna vinter.. plusgrader tror jag det varit hela natten och idag är det +6 och så blåser det lite... så nu börjar jag hoppas att det trots allt blir en vår i år också.

Så mycket mer har inte hänt här på Moas lovely.. snytpappersrullen är slut, kort i datorn är sorterade och Farmville är skördad och klar suck vad ska jag göra mer nu...  (för er som inte vet vad Farmville är så är det ett nördigt spel på Facebook som jag pysslar med nu när jag inte kan greja i min egen trädgård..) så fick ni veta en hemlis om mig.. *gapskratt*.. 

Dessutom har jag följt alla såpor på tv:n också.. så nu är jag uppdaterad någon som behöver veta nåt? 

Nu ska jag bläddra lite i Drömhem & Trädgård.. men först får ni titta på Farmors lilla prinsessa Cornelia. Sorterandet av bilder resulterade i att jag hittade detta collage.. så lite kul har jag ju i alla fall.. *smile*

Kram.. 

11 kommentarer:

  1. Så skönt att det går åt rätt håll nu då med både förkylning och snösmältning. Här har det varit nästan tio grader idag =D och två nätter i följd utan frost, det måste väl vara våren som är på väg väl? Din lilla loppa är ju bara för söt... Man börjar allt bli lite sugen på livets efterätt. Håll dig nu hemma tills du är riktigt kry / kram gittan

    Farmville är jag "barnvakt" åt ibland när dottern min är ute och reser =)

    SvaraRadera
  2. Vilket härligt collage på barnbarnet!
    Vad skönt att du är på bättringsvägen, det ÄR jobbigt att vara riktigt förkyld! Men då är det bra att ha såpor o dator...så man har nåt att förgylla tillvaron med!

    SvaraRadera
  3. Så skönt att din förkylning släpper taget..jag är inne på slutet av min 4de vecka och jag tror jag snart blir tokig..Vilken underbart söt liten tjej..Förstår att det är din lilla prinsessa.
    Åh så skönt att se jorden under all snö..Ja nu kan man inte göra annat än att bara längta..Kram Susanne

    SvaraRadera
  4. Så härligt collage!
    Jag började veckan med att vabba och själv har jag haft ont i bihålorna ganska länge och nu är det värre än nånsin (och kanske finns det ett slut på eländet). Nu har jag sett/hört Izabella Scorupco på varenda teve- och radioprogram under veckan. Tyvärr har jag inte sorterat några foton. :( FB finns jag på, men Farmville har jag klarat mig ifrån. :)

    Krya på dig nu och njut av att våren är på gång!

    SvaraRadera
  5. Då klarade jag mig nog lindrigare än du gjorde. Jag har varit hemma tre dagar men inte totaldäckad. LIte feber i två dagar och täpt i näsan o trött. Men idag ahr jag jobbat igen.

    SKönt att du börjar se jord! Här töar det också på bra nu men oj så lerigt det bli. Kram!

    SvaraRadera
  6. Gott att läsa att du är på bättringsvägen, finns inget värre än narig näsa! Tror jag gick med Idominsala i hela ansiktet när jag hade mitt eländesvirus.

    Söta bilder! Ser ut att vara tagna sommartid? :)

    Blev faktiskt förvånad när jag kom hem idag och såg antydan till barmark - och då har solen inte lyst idag utan endast plusgrader. Köpte en tidning på lunchen idag, Vakre hjem, ojojoj.... så mycket fint! Fick sån inspiration till pyssel så nu får det banne mig bli helg!!!

    Kram ♥

    SvaraRadera
  7. Skönt att du kryat på dig! Skönt också att våren börjar göra sitt intåg. Gulligt barnbarn har du också att glädja dig åt!
    Ha det riktigt bra!
    Christina

    SvaraRadera
  8. Härliga ungar. Det är nåt visst med barnbarn,själv är jag med barnbarn igen, vårt andra. Bitvis kala fläckar här också, kommer snart fram till växthuset. Efter vinter kommer vår. Krya på dej.//Pia

    SvaraRadera
  9. Mirakel var rätta ordet! Härligt är det med vår. Gojibär är superfood med massor av antioxidanter och säljs torkade att ha i sallad eller på fil. Läs gärna mitt inlägg http://cesarstradgard.blogspot.com/2010/03/gojibaret-lever.html för mer information! Ha det gott, Charlotta

    SvaraRadera
  10. Usch då vad trist Monica. Låter som du och jag drabbades av samma virus. Jag är mycket bättre nu men det vill inte helt ge med sig. Hoppas du piggnar till under helgen!

    Vilka rara bilder på charmiga Cornelia. Jättefina! Ha en härlig helg.

    Kram Karin

    SvaraRadera
  11. Hejsan!
    Vilket elände att det gått slut på toarullarna, men du sparade väl alla till luktärtssådden!!! När man behöver rullarna har man inte tillräckligt men jag önskar mig inte en förkylning utan väntar tålmodigt på att papperet ska ta slut. Här är det regn så nu kommer våren och vinterkläder är undanstoppade och plockas aldrig fram förrän till nästa säsong (det finns ju tjocktröjor att ha under). Ha det gott, Karina.

    SvaraRadera