söndag 11 april 2010

En härlig vanlig vårsöndag..

Nu är det vår.. humlorna surrar förvirrat omkring.. solen lyser och i lä är det som den skönaste sommardag. Är lite röd på nosen och känner mig härligt trött efter en lång utedag.. 


Mina små sticklingar av Trillium jag köpte på en växtmarknad förra maj har kommit upp.. så här såg den ut då och i år är den hittills i alla fall likadan, men jag är nöjd över att de överlevt och kommer. Ska bli spännande och se om det kommer mer blad i år eller om den står o goar till sig och växer sig stark nertill och kanske kommer ordentligt nästa år. Ja vi får se men spännande är det. 

Solen har lyst hela helgen men har inte varit ute i trädgården speciellt mycket mer än suttit o gottat mig. I går var vi på kusten för att titta till vagnen och på kvällen var det utgång. 


Idag har jag haft besök av lilla barnbarnet vi har umgått hela dagen och dagen till ära när hon kom hade hon solglasögon, "så inte solen lyser i mina ögon och detta är sommarmössan"  fick jag reda på när hon kom innanför dörrarna..

Di små är så härliga och dessa glasögon var på stora delar av dagen. Här är vi på väg till mina föräldrars stuga för att grilla och fika med dem..Ser ni förresten hur bra jag syns i glasögonen när jag fotar.. miss eller inte?.. men lite kul tyckte jag.


Det var skönt i solgasset och t o m jag fastnade på kortet, sambon var snabb med kameran.. *smile*.. Gott i lä var det men det kändes att den islagda Vänern låg 150 meter bort.. mycket kallare än hemma. 

Ja det var en skön dag och när vi åkte hem, mätta, smutsiga, glada men lite trötta så satt vi där med våra glasögon på huvet i baksätet.. barn är ju för härliga det gör som vi gör inte som vi säger.. *smile*..
Sen tog den spralliga Cornelia över.. ta kort nu farmor!.. ta kort nu farmor!.. ja såklart man gör.. och ett kul kort blev det. Och detta kortet var väldigt viktigt att visa pappa sedan.. bus o upptåg är han världsbäst på och hon brås nog på sin far när det gäller det.


Nu är min lediga vecka över, och jobbet väntar imorgon både skönt och tråkigt.. vill ju vara ledig och dona i min trädgård det ska ju bara bli finare och varmare när man ser på vädret.. men samtidigt är det gott att träffa alla igen och vardagen går sin gilla gång.. 
Ha det gott.. Moa

14 kommentarer:

  1. Härliga bilder på barnbarnet :)) Jo, nog är det mysigt allt när våren äntligen har anlänt. Själv går jag arbetslös och tänker njuta av de varma dagarna som utlovats :) ha en bra vecka
    Tjingeling
    Monica

    SvaraRadera
  2. Du ser ut att ha haft en superfin dag med lilla barnbarnet! Och vilken bra bild det blev med dig i solglaslinsen:-) Hälsn Mimi

    SvaraRadera
  3. Vilken toppenhelg du haft dels att få njuta av det vackra vädret som dock inte vi har haft :( och så barnbarnen. Dom små är så härliga och det är små upptåg hela tiden.

    SvaraRadera
  4. Åh vilka underbara bilder! Cornelia är för söt i sin mössa och solbrillor (hur de än sitter). :) Låter som en riktigt skön helg! Ha en bra vecka också. Hoppas på sol - för nu kan man njuta lite efter jobbet. :) Kramar Karin

    SvaraRadera
  5. Vilken mysig dag du verkar haft!

    Ha' re bra!
    /Charlotte

    SvaraRadera
  6. Vilken cool liten tjej och vilka vackra ögon!!!

    SvaraRadera
  7. Underbara bilder på din lilla goding! Hoppas du hinner njuta lite av trädgården om kvällarna det är ju ljust ganska länge / kram gittan

    SvaraRadera
  8. Vi har haft en fantastisk helg...lite kyligt i vinden dock...Vbg ligger närmare isen o får dras med isande vindar ett slag till...Jag har varit ute o grävt en del men det är bara påbörjat...det jag nu planerat under vintern...spaden grävde på ställen där jag först inte tänkt på men idéerna kommer medan jag håller på...
    Goa bilder du visar och den lilla damen har verkligen blivit stor...tiden är stollig...

    Kram från Malin

    SvaraRadera
  9. Verkar som en helmysig helg!
    Jag ahr bara tagit det lugnt och njutit av solen. Glatt mig åt att vintern är på väg bort.

    SvaraRadera
  10. hihi härliga bilder!
    jag gillar att du syns i "brillorna" ;)
    ser ut som om ni hade en härlig dag!
    kramkram

    SvaraRadera
  11. Ja, nu är det jobb igen även för mig. Men man hinner mer på kvällarna nu än på vintern i alla fall.
    Min trillium har jag inte sett ännu men jag hoppas den lever. Kram!

    SvaraRadera
  12. Visst är barnbarn ngt alldeles extra.!!
    HAft äran att köra vår dotterson till en viktig grej idag o han är 19 år- men när man får uppleva glädje tillsammans blir man extra stolt.
    Fina bilder på Er båda
    KRam Ninne

    SvaraRadera
  13. Hihi, visst är det härligt att vara mormor :)

    SvaraRadera
  14. Va tuff lilla barnbarnet var i sina solglasögon :-)
    Snyggt foto på trilliumbladet!
    Ha det gott. Kram, Ingela

    SvaraRadera