onsdag 1 april 2009

Kattbesök och blommande crocus..

Det blir lite katter i dagens inlägg också.. Vi har ju en katt Moses och så Albin vår golden.. alltid glada och goa jämt. Märks att våren kommer med värme och så att katter blir lite mer vänskapliga.. *ler*.. Vi har haft besök av en liten kattflicka i ett par veckor.. hon följer vår Moses som en liten skugga, o han som alltid jagar iväg alla katter om de kommer för nära låter henne hållas.
På denna bilden ser ni alla tre på bild.. Moses längst bort på en stenpelare.. vårt söta lilla besök närmast i bild och så Albin som tittar väldans intresserat på katten..
Idag övervann hon sin rädsla för Albin, balanserande på vårt smala staket.. kom deras nosar nos mot nos och de luktade lite på varandra. Albin är ju van med katt, Moses fanns hos oss när Albin flyttade hit.. så katter är helt ok för honom och en naturlig del av vardagen.
Puss på dig du luktar ju ganska OK...
Visst är de söta.. strax efter får hon syn på en fågel i grannens träd och far upp längst upp.. då sitter Albin o tittar upp i trädet och gnyr.. fågeln fick hon inte tag på som tur var.

En härlig dag i solen har det varigt.. kom hem tidigt och har varit ute ända till halv åtta i kväll..
och vilket projekt jag startat igång får ni se en annan gång.. kan säga att jag (läs sambon).. har en stor släpkärra med grenar som ska köras till tippen imorgon.. *ler*.. för nu har jag påbörjat mitt mini woodland..
Ha en bra torsdag ..
ps.. en bloggvän skrev att min blogg ser konstig ut.. om någon mer tycker det så skriv gärna en rad om vad som är fel.. för jag ser inget men jag är jättetacksam om ni skriver om det är något..

12 kommentarer:

  1. Så ljuvliga de är. De verkar acceptera varandra.

    SvaraRadera
  2. Visst har vi haft en härlig eftermiddag. Äntligen sol och värme.
    Fyrbenta kompisar... får du rent av lite hjälp i trädgården?
    Ha det gott
    Birgitta

    SvaraRadera
  3. Hej! Nu har jag sett att du har en till blogg, vad fina bilder du har tagit, jättetrevlig blogg det här med. Det är verkligen en härlig tid ute nu, gubben var ute ikväll och höll på med veden och jag och hunden var med ute, sen tog vi en promenad och kom in vid halvåtta, så skönt med ljuset, att det inte är kolsvart den tiden nu, det började skymma men var inte mörkt då vi gick in. Ungdomarna i Australien mår bra och gifter sig i Cairns på lördag. Ha en jättefin helg. / Lena (Texaskrage)

    SvaraRadera
  4. Så härligt att de trivs ihop! Fina bilder både på växter och djur. :) Det här inlägget ser perfekt ut men i det förra så är det ett stort hopp utan text eller bilder och sedan ligger fältet där man klickar för att kommentera långt ner till vänster. :/

    Kramar!

    SvaraRadera
  5. Djur är fantastiska så är det bara.Man inte låta bli att bara älska dom hur mycket som helst..Jag kan inte se nått konstigt med din Blogg...Kanske ett skämt!! Kram

    SvaraRadera
  6. Visst är de fyrfota vännerna en underbar tillgång...?!...ja, just det -en tillgång!
    Så himla gulliga bilder!
    Puss på katterna och vovven också för den delen;))!

    mvh,Anja

    SvaraRadera
  7. så himla fina foton mamma, de får du nog ta och scrappa!

    SvaraRadera
  8. Härliga bilder :D
    Djur är underbara :D
    Det är en fin tid nu, älskar våren!
    Kram Lily

    SvaraRadera
  9. Mmmmm.... var ju tvungen o kolla vad som var fel i förra.... vilken underbar liten film! O dessutom Satchmo! Tack!
    O dina pussbilder är vackra, visst är det mysigt med djur.... har haft katt förr men nu jobbar jag för långa dagar. Får se när jag äntligen blir pensionär så småningom....
    Ha dé himla gôtt
    Nina

    SvaraRadera
  10. hej på dig Tack för den trevliga lilla berättelsen om katterna och hunden så sött så sött Och vadå konstig blogg det måste den fått om bakfoten den är ju hur bra som helst, Fina är dina krokus med dessa skarpa härliga färger Mina slog ut i går ordentligt med. Ha en skön torsdag nu

    SvaraRadera
  11. Mysiga bilder. Dottern min fick sin hundvalp förra veckan, sedan tidigare har hon två katter och sex nyfödda kattungar - Sandras zoo som hon kallar det =) Häromdagen hade hon lagt upp en bild på sin blogg där hennes lilla (fickhund) Bella jagar en av de stora hankatterna nere på gården. En rikitigt härlig syn den med. Hennes djur kommer jättebra överrens. Dina verkar ha förälskat sig i varann - kanske blir det kattungar även där =P Ha det gott, nu kallar solen på mig igen / kram gittan

    SvaraRadera
  12. Härliga bilder på hund o katt. Ronja är inte van vid katter så hon jagar upp dem i trädet om de kommer för nära. Sån är hon!
    Jag tycker itne din blogg ser konstig ut.
    Kul att du också ska göra lite nytt, woodlandet syftar jag på. Det där du skrev hos mig om grus underst och duk och sånt låter hur klokt som helst men jag är för otålig. Det ska hända nu!!!
    Satt o log för mig själv när jag läste det su skrev. Man kan framföra råd på så olika sätt. Du gör det mycket försynt och är fullt medveten om att fler här i världen kan ha kunskaper. Vissa ger råd som om de vore de ända som hade någon vetskap om något över huvudtaget. Intressant!

    Kramar!

    SvaraRadera