lördag 27 februari 2010

Glöm inte..

Måste påminna om min utlottning som pågår till 1 mars..  där jag lottar ut tre biljetter till Älvsjömässan.. 


Ni som tänker er att resa till Stockholm i början av April kan ju passa på att gå på mässan där.. helt otrolig upplevelse, var där för två år sedan och det var riktigt kul. I år ska jag inte åka så jag hoppas på många bildreportage ifrån andra...

Lite mässbilder från 2008 som jag tog.. 

Önskar jag kunde ge alla som vill ha en biljett men tyvärr så är det inte så, ni som inte blir dragna den 1 mars önskar jag en liten tårtbit gjord av blommor.. visst är den söt?



Vill också visa Änglaros som fått ny tröja med hjärta på.. hon finns i butiken nu
Tyckte hon behövde piffas till lite nu för att orka med denna långa vinter.. även jag fick lite nytt idag.. en blus och två toppar.. mm känner mig så nöjd. Tänk så "lite" som piggar upp.. 


Vädret har slagit om lite här i södra Sverige, gårdagen var mild +6 helt plötsligt känns jättekonstigt efter en sån lång isperiod.. nästan som en ny istid. Takdroppet har flödat idag och det börjar sjunka lite sakta i snön, fåglarna kvittrar som bara den och även vi, för visst blir man upplyft av att vädret slår om efter 2,5 månad.. ja det börjar spritta i benen på den lataste.. 

Nu hoppas jag vi alla får en härlig och mysig helg med skönt väder..

8 kommentarer:

  1. Dessa tilda dockor är så härliga. Ännu har inte min mor fått katten uppsydd men jag hoppas det blir snart. Varit lite problem att hitta tyg...

    Vill också ha plusgrader så snön smälter bort. Är så utled på all snö nu vore så kul att få gå runt i trädgården och kika om vårblommorna börjar komma men det dröjer nog här hos oss.

    Ha en skön helg

    SvaraRadera
  2. Härligt att se bilder från mässan. Mikaela Willers keramik är så snygg, minns att jag fotade samma kruka. :) Så söt hon är Änglaros!

    Trevlig helg!
    Kram Karin

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Vilken läcker tårta och fina bilder.
    Här är det välling utanför fönstret idag.

    Ha en bra lördag.

    SvaraRadera
  4. Mm... nu känner man att våren är på väg =) Idag är det tredje dagen vi har plusgrader och t.o.m regnet häromdagen var välkommet. Snölagret har sjunkit ihop ganska rejält men det dröjer nog innan vi har barmark. Måste ut och lets vårtecken idag känner jag "hihi" Ha en härlig helg / kram gittan

    SvaraRadera
  5. Källardörren bågnar i fukten, snön är dyngsur o väger därefter, har en massa o skotta för o kunna komma in övre vägen.... men det är VÅR på gång så livet är underbart ;-)
    Misstänkt många hjortspår med kurs på södergaveln...
    Deltar gärna i din utlottning av biljetter till Nordiska Trädgårdar!
    Snöblandat regn på utsidan men +-0 så jag hoppas det inte bygger på för mycket!
    Ha´t himla gôrgôtt
    Nina

    SvaraRadera
  6. önskar jagk kunde gå på mässan, men det blir det nog tyvärr inte. Vilken skillnad på vår och vinterbilden i förra inlägget! Nu vill vi nog ha vår snart va..?

    SvaraRadera
  7. Åhhh så fin Änglaros, impad hur duktig du är !!

    Ja, det tål att tänka igenom ... fick ju en ny header för inte så länge sedan och redan dags igen. Trodde ju inte att jag skulle vinna så jag har ju inte funderat i förväg! Har fått lite tips så det blir nog bra!

    SvaraRadera
  8. Visst e det skönt att det vänder lite? Det töar undan bra nu.. Nackdelen e väl att man ser allt som gömts under snön?? *ler*
    Ha en mysig söndag! Kram!

    SvaraRadera