måndag 23 maj 2011

Som små karameller..

Nu är jag klar med de små virkade babyplädarna jag började med i vintras.. och de är som karameller i sina färger en är somrig och en är lite höstig i färgerna.


Baby Arvid fick sin i mars, lilla hjärtgrynet som numera går under namnet "Rulle".. äta kan han det lilla grynet i alla fall.. mamman tror hon fått i lite extra gödning i vällingen minsann *smile*


Inspirationen till dessa färger fick jag av en vacker gammal trasmatta med rosengång jag köpte på loppis i höstas.. älskar den bara och dessa lite brända färger. Det är en variant av "Afrikanska blommor" som jag virkat och mönster finns här får er som skulle vilja prova.



Nästa pläd är som en sommarkaramell.. den är gjord för "Baby Karlsson" som väntas vilken dag som helst. Ja det är en härlig tid, mycket händer och spännande är det.. 

Nästa karamell är min lilla tulpan jag fick av Stefan förra hösten, 'Columbine' heter den så vacker och det finns en bild till på Moas Flora och man kan köpa den på Botanicus.


Hej o hå det var mina vårkarameller.. 

Go kväll..

15 kommentarer:

  1. Underbart med de virkade plädarna.
    Önskar jag hade mer tid för virkning...
    Kram ullamaria

    SvaraRadera
  2. Så vackra dina små plädar blev - både i färgerna och i mönstret. Lyckliga små bäbisar säger jag bara.

    Kram Anna Vattenkanna

    SvaraRadera
  3. Jätte fina plädar!!! Blir nästan lite sugen att själv börja virka...men inser snabbt att det tyvärr inte finns tid till det nu:) Flytten först!
    ha det gott!

    SvaraRadera
  4. Herregud vilka fina plädar....vad duktig du är....ser ut att vara pillrigt. Underbar Tulpan! //helén

    SvaraRadera
  5. Hejsan!
    Vilket fynd du gjort och t.o.m jag skulle kunna tänka mig att bära in den för vintern, annars står allt ute hos mig i zon 1. Anser att allt ska klara den zonen men i vinter har det gått bort några växter och plåpnboken fick öppnas, inte bara på glänt. Du är en pysslig romantisk person och så fina plädar. Här tar man alltid det enklaste och min blev med ett blandfärgat garn så jag slapp fästa alla trådar "ler". Passar bra i min gästsäng men till ett litet barn ska det vara mer i din stil, alltså så köpte jag en pläd till min lilla Moa. Ha det gott och jag njuter av min rådjursfria tomt och alla botaniska tulpaner som kommer hela tiden, Karina.

    SvaraRadera
  6. Hejsan!
    Vilka härliga färger på dina plädar och vilken underbar tulpan!
    Nu har jag gjort ett litet inlägg på min blogg om dina väskor.
    Kram och en bra kväll!
    Raina

    SvaraRadera
  7. Vilka fina plädar! Jag håller på att göra en väska av afrikanska blommor :)

    SvaraRadera
  8. ljuvliga plädar
    kramiz//kullervilla

    SvaraRadera
  9. Fantastiskt fina. Färgerna är helt underbara, och mönstret... bland de finaste plädarna jag har sett tror jag minsann!

    SvaraRadera
  10. Vilka fantastiskt fina plädar! Otroligt härliga färger!

    SvaraRadera
  11. Verkligen söta filtar och du är så otroligt kreativ...Gillar dina färgkombinationer och det är verkligen små karameller!

    Kram från alin

    SvaraRadera
  12. Jag älskar dina plädar!! Så vackra att jag själv lärt mig virka, har hållit på sen januari med min babyfilt! Nu är jag i sluttampen och undrar om du skulle vilja dela med dig av kanten du virkat runt?!? (den är också så vacker!) tack för en mkt inspirerande blogg!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du.. så roligt att du blivit så inspirerad att du virkar egen. Ska se om jag kan hitta kantbeskrivningen, tror jag gjort den till en annan läsare!

      Radera