måndag 3 maj 2010

Jobbhelg..

Har det varit men inte vilken jobbhelg som  helst utan premiärhelg ute i våran "Ville" som jag kallar det.. (villavagn=jättestor husvagn som är bofast).

Äntligen var det dags för att börja lite renovering som vi planerat hela vintern, Ville är 15 år gammal så tapeter och tyger är ju därefter.

Men först blir det ett stort KAOS..
Borttagna skåpsluckor som ska bytas till vita släta med någon snygg borstad stålknopp. Det som fanns var ljusbeige plastiga luckor med gulddekor.. urk, säger jag.
Både spis och kyl är borta så det ser lite tomt ut.


Men så småningom jag vissa förändringar till det bättre.. Sovrummet är målat och tapetserat och även hallen har fått ny tapet, golvet ligger i en stor rulle i storstugan och väntar på inläggning..

Navyrand som fond och linnebeige målad på de andra väggarna.

Samma randiga tapet i hallen och ljus ljus skagenblå i matrumsdelen, är så himla nöjd.

Så när vi kommer ut nästa helg är det lite kvar att tapetsera längst bort i hallen, en målning till i matrumsdelen o så resten då förstås.. men en bra bit på väg i alla fall.Men visst blir det skillnad! Ljust somrigt och härligt tänk vad vi ska njuta när allt är klart.
Om någon är nyfiken såg det så HÄR ut när vi köpte den, och så klart kan ni klicka upp alla bilder för att se dem större.

Ha en härlig måndag, tur man får åka hem och vila upp sig också.. träningsvärk av allt jobb har jag *smile*.

8 kommentarer:

 1. Det blir jättefint Moa! Ni kommer att få det underbart där i sommar!

  SvaraRadera
 2. Tittade lite på före bilderna och oj vilken skillnad,,Här kommer det bli ett paradis..Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Kaos nu MEN det kommer bli jätte fint!
  Kul att få följa rusten och Jag är nyfiken på resultatet.
  Vilken sommar Ni har att se fram emot.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Så flitiga ni har varit, fint det kommer att bli.

  SvaraRadera
 5. Va fint ni har det. Vi hade för många år sen en ganska stor husvagn, permanent stående vid havet. Där var persienner och solen lyckades naturligtvis träffa mig i ansiktet, tidigt som skam. Vi köper rullgardiner, bestämdes det. Var mycket folk där, så vi fick gå runt och vänta. Och vad hände. Jo just det. Vi köpte en annan husvagn, lite större !!! och med rullgardiner.
  Fick tyvärr sälja den för att driva f:an 7 dar i veckan, men ångrar oss inte.
  Ha det så bra

  SvaraRadera
 6. vad fint ni har fått det! Ni har fått bort mycket av husvagnskänslan och nu är det mer stugkänsla - inte för att jag har nåt emot husvagnar, vi har en själva, men vissa möbler och inredningar i husvagnar är ju lite tråkiga..
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Det ser jättefint ut. Lite tapeter och färg gör underverk! Vilken skillnad (klickade på länken för att se hur den såg ut innan..) Vilken make-over ni håller på med :-)

  Ha' det gott!
  /Charlotte

  SvaraRadera
 8. Ser ut att bli jättefint. Ni får säkert mångs härliga stunder i Ville i sommar.
  Trevlig kväll!

  SvaraRadera