söndag 23 maj 2010

Snart ...

Är bästa frukostplatsen klar ute i "Ville".. sambon har snickrat och jag har solat.. *ler med hela röda ansiktet*
Bakom hörnet mellan berget och vagnen är det frukostsol.. med utsikt över nejden och bergen runtomkring. Det kommer att bli så mysigt när det är klart med lite staket, blommor och krukor lite varstans. Våra gamla korgmöbler ska vi ha där bak som gjort för lugna stunder. Kommer mer bilder sen när det är lite mer iordning.  


Men jag har då inte suttit i solen hela tiden utan faktiskt jobbat på där inne även om jag gärna dragit mig ut en stund då o då för att njuta lite av den fantastiskt fina helgen vi haft ute vid kusten.. den har visat sig från sin soligaste sida. Inne har jag målat, målat och målat och nu har jag nog blivit klar tror jag, om jag nu inte får några nya fantastiska idéer i mitt lilla huvud denna veckan. Nästa helg ska gardinerna upp och kanske får jag till lite bilder både före o efter då.. om ni är nyfikna.. *ler* vi tycker det är ett jättelyft för vårt lilla sommarställe.

Nu väntar en ny arbetsvecka.. två veckor kvar av terminen för mina elever innan de går på sommarlov, både elever o lärare är ganska trötta nu men vi ska nog hålla ut ända tills avslutningsdagen.. *smile*.

När jag kom hem ikväll så har min hundtandslilja börjat blomma, så läcker och skir.. men gul!! ja jag får kolla i mina papper vilken det är jag satt.. kan vara  Erythronium 'Pagoda'..

Vilket som så är den i alla fall fin där ibland mina pärlhyacinter.. och bladen som syns lite här i bakgrunden är ganska stora och vackert marmorerade.. en trevlig liten överraskning så här på kvällskvisten. 

Ha en härlig måndag.. 

9 kommentarer:

 1. Ert nya sommarställe verkar mycket lovande. Ser fint ut på uteplatsen.... Visst är det roligt med överraskningar. Lökar och annat som visare sig ha en annan färg än man trodde... :-)

  Ha' en fin vecka!
  /Charlotte

  SvaraRadera
 2. What fun to be fixing up a summer place with your beau! I love that little lily!

  SvaraRadera
 3. Vad fint det blir! Hundtandsliljan är så vacker. (Nu vet jag vad jag har i rabatten som blommar, jag hade lite glömt vad det var jag planterade för knölar ifjol....) Hälsn Mimi

  SvaraRadera
 4. Det blir hur fint som helst! Ett sånt jättejobb ni gjort. Så underbar plats ni fått för "Ville" nära berget! Det skall bli spännande att få se fler foton, både "inne"-foton och "ute"-foton!

  SvaraRadera
 5. Ser ut att bli en alldeles ypperlig frukostplats där!

  SvaraRadera
 6. Det låter som ni har fullt upp varje helg. Tur att du får lite tid till att sola och vila också.
  Hundtandsliljan ser jättesöt ut!
  kramar från Poppins

  SvaraRadera
 7. Jag tycker Pagoda är vacker, gul eller inte, och den matchar fint dina pärlhyasinter. Det är bara att njuta värmen och hoppas den håller i sig :)

  SvaraRadera
 8. Fin plats du håller på och skapa! Det blir skönt att sitta och njuta där till sommaren!
  Ha det så bra.
  Ingrid

  SvaraRadera
 9. Hejsan Moa! det tycks inte gå nå'n nöd på dig;)))! Ha det fortsatt gott!/Anja

  SvaraRadera