söndag 4 oktober 2009

Fototriss - Inspirationskälla..

Veckans fototriss är "Inspirationskälla".. Oj det var lätt, och svårt.. så himla mycket kan vara inspiration så det gäller att focusera.

När det gäller min trädgård och fotografering, eller naturen överhuvud taget som är en viktig bit för mig.. Så är LJUSET.. den huvudsakliga inspirationen till att ta kort..


Kan bli helt såld på ljusspelet som blir när solen glittrar mot ett löv.. när man ser ådringarna som en livsnerv.. färgerna blir intensiva och vackra..


Sen kan en hög med vackra tyger få mig att gå igång med skaparlust så att jag glömmer tid och rum, vackra papper är lustfyllt också.. har köpt många papper som läggs på hög bara för att de är så vackra och får mig att vilja göra vackra kort.Att surfa runt hos alla roliga och intressanta bloggare får min inspiration att blomstra också.. så himla roligt och givande att hälsa på alla underbara skapande människor, tack för att ni finns.. Familjen är också en kraft att hämta inspiration ifrån.. som jag är oerhörd tacksam över.

Ingen av de olika inspirationskällorna är mer eller mindre utan är ett samspel som jag älskar och aldrig skulle vilja vara utan..

Mer på veckans Fototriss hittar ni här.

15 kommentarer:

 1. Superfina bilder! Jag kan inte låta bli att inspireras.

  SvaraRadera
 2. Instämmer till fullo!!! Ljus, färger och komposition (kontraster/kombinationer) är verkligen inspirerande - vilket även dina foton är :) Ser sötaste Klockrankan!!! Tänk - min blommade aldrig..... den lilla lustiga knoppen föll av..... men den innehöll något som liknade frö fast de är väl inte fertila då blomman aldrig blommade.... suck.... hoppas jag har kvar något frö i min samling.
  Inser att mitt inlägg idag kunde varit med i fototriss men det var förmånga foton :) Naturen inspirerar mig mycket :) Hoppas du haft en skön helg, kram, syns på onsdag :)

  SvaraRadera
 3. vad läckert att jaga löv så där, det brukar jag också göra. Och inspirationen finns verkligen här och hos andra bloggare också, MB

  SvaraRadera
 4. Visst är det så: man får inspiration av alla bloggare i cyberrymden. Härliga bilder förresten :-)

  SvaraRadera
 5. Jag håller helt med dig! Inspirationen finns ofta där man minst anar det. Finfin triss du har!

  SvaraRadera
 6. Ja, precis! :) Samma saker som inspirerar mig! Just nu är jag helt såld på alla härliga löv och färger omkring oss. Det är så kul att fota på hösten (om solen skiner i alla fall). Visst är jag pysselsugen alltid Monica! :D Kram Karin

  SvaraRadera
 7. Uuhamej vilka fina kort.
  Inspiration på hög nivå.

  Kram
  Anna

  SvaraRadera
 8. Vilka jättefina bilder du visar! Visst är det vackert med höstiga bilder också! Dina arrangemang med ljung och hortensia är helt underbara, skulle kopiera dem rakt av om bara hortensiorna räckt till ... Kram! /Jenny

  SvaraRadera
 9. Jätte fina kort slår allt i vykorts stället på bokhandeln, där jag precis försökt att hitta något roligt och som du förstår gick bet.

  SvaraRadera
 10. What great photos Moa... I especially love the first two... what a fine eye you have my dear! Inspiring yes indeed. Carol

  SvaraRadera
 11. Härliga bilder. Vilka vackra färger. Du har fina inspirationskällor.

  SvaraRadera
 12. Det var fina inspirationskällor och fint illustrerade sådana. Som bloggare fär man väl ta åt sig en del av äran med. :-)

  SvaraRadera
 13. otroligt fina bilder och väldigt fin blogg..
  http://frumaddis.blogspot.com

  SvaraRadera
 14. Nu funderar jag på vad som är min inspirationskälla??? Bloggar helt klart! Tidningar, naturen, familjen..........

  Kram!

  SvaraRadera