onsdag 11 februari 2009

Mapp 6 - Foto 6

Har fått flera utmaningar nu att visa kort 6 i mapp 6 , gjorde något liknande för ett tag sedan men då var det mapp 4 och kort 4.. En kul utmaning kan ju bli vad som helst..
Utmaningen var från Susanne.. och Erika undrar om det inte var en snäll person till, hoppas du inte blir stött.. =) men jag hittar inte dej nu..
Hos mig var det inte helt oväntat blommor.. eller rättare sagt en fetknopp.. =)Köpte den förra hösten tyckte den var sååå läcker i färgen, hoppas nu den klarar vintern och kommer med nya skott.. jag vill ha massor såna här..
Vill passa på o visa korten som var intill i mapp 6.. för att ingjuta lite sommar och värme i er, det var ju så kyliga bilder i förra inlägget.
Detta lilla collage gjorde jag förra sommaren och blir en fin kontrast... om jag säger så =).. Bilden från den 17 mars, förra inlägget, är tagen inifrån mitt uterum och där ser man ett träd ungefär i mitten, under är det fåglar som äter fröer. På översta bilden här med stolarna är ungefär samma plats.. man anar en trädgren från det gamla äppleträdet och så syrenhäcken bakom ryggen.. tänk sådan skillnad det är mellan sommar och snöstorm.. man förstår inte så mycket växtkraft det finns där under det blöta kalla och ibland isiga.
Och så farmors stolthet och ögonsten.. "Badflicka 2008" från i somras Cornelia.. som är o hälsar på vid stugan och passar på att solbada lite vid Vänerns strand..
Och ni som känner er manade och tycker det är en rolig idé häng gärna på i utmaningen mapp 6 kort 6.
Ha det bäst.. kram..

4 kommentarer:

 1. Fetknoppen gillar jag - läcker bild och härlig färg!
  Vilken underbar frukosthörna du har - får mig att längta ännu mer...
  Och den lilla prinsessan - så söt bild - förstår att du är stolt.
  Kram Randi

  SvaraRadera
 2. Härliga sommarbilder!
  Växthusmadam

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Sänder dig ett fång med rosor och gelehjärtan på Alla Hjärtans dag (en dag för tidigt)!!
  Härliga bilder!!
  Ha en trevlig helg!!
  Kram Eva-Lis

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder! Önskar dig en fin alla hjärtans dag och en fin helg! Ta hand om dig/Kramar från Tussegumman

  SvaraRadera