onsdag 21 oktober 2009

2009 års Julängel klar..

Gäller att vara ute i god tid.. om man ska ha saker i butiken.. *ler*.. På tal om det så köpte jag Allers Julmagasin idag, får se om jag hittar något fint i den. Så det är inte bara jag då som
börjat med julsaker, men här är hon då i alla fall.. eller hon är väl egentligen en Vinterängel, hon heter ju Snö Tilda.


Påpälsad för vintriga dagar, mössa och halsduk är samma sedan förra året men hon har fått en
kortare jacka med nya skärp.. i sammet och mörk hallonrött, samt ett i vintervitt.

Nya vingar för året har hon minsann som hon kan flaxa iväg med..


En vit kort bomullskjol som är rynkad och med fint broderi i framkanten.. Ytterligare en längre mönstrad kjol med ett sammetsband och så röda strumpbyxor med små små vita prickar på..

Och så här ser hon ut i helhet.. ännu en liten ängel och min leklusta och skaparlust har fått spela ut ordentligt ytterligare en gång.. Jag njuter varje gång när en ny är född.. *ler*


Något annat jag njuter av och är glad över är mina små kransar jag gjorde för ett par veckor sedan, så himla enkla och vackra. Det behöver inte alls vara så mycket utsmyckning för att
det ska vara vackert..


Har ni sett så fina små kottar det är på en Thuja.. risken är att det blir rejält klippt varje år.. kanske rent av att de blir kala till slut.


Men det kanske går bra, de är ju ganska stora nu så lite grönt kan de nog avvara till ett par kransar om året. Fina tycker jag i alla fall de blev där i uterummet.. mot de vita, lite ruffa väggarna.

Ja.. det var allt för idag, en trött Moa sitter i soffan och har en tänd brasa.. myser gör hon!

14 kommentarer:

  1. Åhh så fin Monica! Verkligen ljuvligt söt såsom allt du gör. :) Kransarna är också jättefina...det börjar bli dags att göra sådana nu så jag tackar för inspirationen! Ha en mysig vecka! Kram Karin

    SvaraRadera
  2. Åh, så duktig du är!!!! Alla dina änglar är så otroligt vackra! På höstlovet kommer min mamma och då ska vi försöka sy varsin Tildaängel från panduro!

    Kram från mig!
    Juliane

    SvaraRadera
  3. Du är ju bara för duktig!

    Jag blir så avundsjuk att du kan och har tålamod att göra dessa vackra damer med så fina små detaljer.

    Stor kram

    Flisan

    SvaraRadera
  4. Så söt Tilda du sytt jag har börjat gilla dom mer och mer men jag och symaskin går inte ihop så hittills har min mor sytt ihop dom som bor hos mig :)
    Är härligt nu när man får sitt inne och pyssla om kvällarna.
    Vi hörs

    SvaraRadera
  5. Jättefina saker, vilket tålamod!!

    Gillar verkligen kransen


    Ha en skön dag



    Maliin

    SvaraRadera
  6. En sån underbart söt ängel!!! Skulle gärna sy såna själv, men det blir nog lite för pilligt. Har liksom inte det tålamodet riktigt.

    Kransen var ju sååå fin, satt och funderade på var det kan finnas tuja som jag kan knipsa av några grenar från!!

    Kram

    SvaraRadera
  7. Å jag bara älskar dina små änglar. Du har så mycket kreativitet när du klär dem. Halt underbart! Själv gör jag mina nästan exakt enligt boken. Totalt square, lol. Det är så underbar kvalité på dina saker. Hittade faktiskt din blogg genom en affär i Malmö, den på storg. Pillade på en av dina underbara änglar och såg namnlappen. Så jag gick hem och googlade dig, haha.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Så vacker hon är, Snö Tilda! Visst är det fint med det enkla. Din tujakrans är väldigt söt./Anja

    SvaraRadera
  9. Oj, så söt hon är, Snö Tilda och snygg ekipering, riktigt med isydda ärmar i den fina jackan och allt så välgjort.
    Kram / Bea

    SvaraRadera
  10. Åh så söt!! Söt som socker :) Jag skulle mycket väl tänka mig ha alla möjliga änglar hemma hos mig ;) men då får jag nog lära mig sy själv..... annars blir jag fattig.... och ingen får julklappar :)

    Det vore ju roligt om det kom ett mönster på posten innan helgen ;) men jag skall se om jag får ha symaskinen för mig själv och lyckas sy en kanin själv :)

    Ha det, kramen :)

    SvaraRadera
  11. Men va´söt hon är. Duktig du är. Underbara kransar du har gjort också. Är det ok om jag lägger till dig på min blogglista på min nya blogg ? Kram Lena/isis

    SvaraRadera
  12. Ojoj, underbart vacker är hon!
    Så det finns redan julmagasin, det missade jag. har ju varit och handlat nu i kväll men jag var aldrig vid tidningarna. Nu väntar sängen. Kram!

    SvaraRadera