onsdag 6 augusti 2008

Körsbärs Cup cake.. och flytt.

Hej på er alla vänner, och tack för alla fina kommentarer här det värmer i lilla hjärtetrakten. Idag visar jag en nu liten cup cake/muffins... som blivit till i dessa frukt o bär tider.


Med viss bävan har jag bestämt mig att flytta denna blogg.. till en liten mer "riktig" webshop, på grund av att jag tycker mina saker försvinner ner i "tomheten" hehe, som gamla inlägg har en tendens att göra.. Det var inget lätt val för jag gillar ju era snälla kommentarer och uppmuntrande ord om sakerna jag säljer, det behöver jag för att kunna skapa vidare. Så med lite sorg säger jag ändå att jag flyttar nu.. men vill ni kan ni ju maila mig, jag blir jätteglad om någon vill det. Ni ka ju också besöka mig på Moas Gård, Att det blir just nu är för att det händer något spännande med en av mina saker lite längre fram i höst.. och då vill jag ha en lite mer proffsig sida.. jaja försöka får jag ju göra i alla fall..

Lite förändringar blir det på mitt nya place, som att man kan betala med kort, och se alla änglar och annat mer överskådligt. En liten höjning på änglarna blir det ( 5 kr) pga kostnader som blir och blivit. Änglatavlorna har höjts men istället har jag en enhetlig portokostnad på 44 kr för allt..

Skriv gärna och tyck till och hoppas ni vill komma på besök där borta.. http://www.moaslovelythings.com/

Kram på Er Alla


8 kommentarer:

 1. Åh vad spännande!
  Förstår att du vill skaffa en riktig webshop, för som det är nu så kan man ju bara se någon sak i taget.
  Din nya sida ser jättefin ut.
  Önskar dig lycka till med affärerna.

  Kram Mari i Marieholm

  SvaraRadera
 2. klart vi följer med till din nya webb :-)

  - Lycka till!!!

  //frida

  SvaraRadera
 3. Men du skulle ju kunna blogga lite ändå, om nyheter och roliga incidenter och erfarenheter...

  fast det kanske blir lite för mycket jobb... jag vet, det är ju så mycket roligare att vara kreativ och skapa istället :-)

  SvaraRadera
 4. Din sida ser jättefin ut, och det är ju som du säger, mer lättöverskådlig :D
  Jag ändrar adressen på länklistan genast!
  Lycka till :D))))
  Kram Lily

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Tack för din kommetar, det värmer! Detsamma får jag lov att säga, sjukligt söta cupcakes! Altt du gör är vackert. Webbshoppen är jättefin, och jag förstår verkligen att du gör en shop i stället för bloggen. (Även om jag tycker att din blogg är mysig) Jag har också funderat på att ordna en webshop.
  Återkommer med en beställnig när det rullat in lite pengar:-)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Gratulerar till din "riktiga" nätbutik...spännande värre. Ska lägga om adressen på min sida så folk ev kan se vägen...
  Kul att det har gått så bra med dina alster men kan inte säga att jag är förvånad - helt enkelt suveräna saker du gör!
  Kämpa vidare nu och du...nu börjar vardagen snart igen..kanske dumt att påminna om detta men jag har liksom någon sorts nedräkning och varje stund är viktig nu...

  Kram från Malin...

  SvaraRadera
 7. Låter spännande att du gör slag i saken som vi pratade om i Skåne.Lycka till!//Kram Karin

  SvaraRadera
 8. Så fin! Blir fikasugen nu!
  Kram C

  SvaraRadera