måndag 10 november 2008

Pyssel hos Lotta..

I lördags åkte jag iväg för att träffa Karin, Lotta och Maria. Vi skulle pyssla och fortsätta med både scrapping och kalligraphi.. förra gången var vi hemma hos mig. Denna gång skulle Maria var med så blev det att pärla lite också.. riktigt roligt och såå fint det blev.

Om någon tycker sig känna igen halsbandet så kan jag bekäfta att så är det.. Lotta gjorde nästan likadant.. och *ler*.. orden "lifta, härma o kopiera" var livligt använt denna dagen.. på ett positivt sätt. Vi var rörande överens om att om någon härmar så är det faktiskt en positiv handling för det är ju bekräftelse på att man gjort något fint.. . Och tänk vad alla vi som bloggar eller bara läser bloggar får mycket fina idéer.. och ger, när man visar vad man gjort, det är så himla inpirerande att läsa om allt fint alla gör.

Mina tre kära pysselvänner fullt koncentrerade på varsin sak... stundtals var det högt i tak för att i nästa stund vara tyst i långa stunder.. en del hade liiiite svårt att vara tyst, men man får se det som träning.. *blink, blink*. Lotta bjöd på väldigt god mat, trattkantarellpaj och sallad, jisses vad man blir hungrig av pyssel. Förresten så fick vi smaka på Karins Morotsbullar hon lade ut recept på nyligen.. såå goda till kaffet.

Kalligrafi var något jag testat lite ett par veckar, ja sen senaste gången vi pysslade och Lotta hade med sig böcker och visade oss lite nybörjar saker och berättade små tips.. Och vips innan jag visste ordet var var jag iväg och köpte mej en penna.. ja inte den finaste men en nybörjarpenna med små bleckpatroner.. Jättekul . Ett julkort hanns med också.. en första grund och så kan jag bygga vidare på eller göra lika för det räcker väl inte med ett kort kan jag tänka..

Här har jag gjort ett vikkort.. och lagt lager på lager.. och kalligraferat JULMYS och satt på. Grundkortet är en rödaktig nästan lite läppstiftslyster på, riktigt läckert tyckte jag. Lite utstansade stjärnor jag gjorde när jag lånade dotterns stans.. eller vad det nu heter.. *ler*.. kan inte alla fina termer än, och ibland är hjärnan bara teflon för orden jag lär mig rinner av ...

Jag hade fått ett så jättefint kort av Nilla (Gunilla - se inlägget från 4/11) veckan innan och alla var såå förtjusta i det, ja jag också och vi "liftade" det rakt av, alltid roligt att se riktigt fina kort. Dagen efter var ju fars dag.. så jag hann med ett snabbt kort till Pappsen också.. det var också ett vikkort så jag kunde sätta in lottpåsen inuti och texta lite fint.

Ja det var nog allt från vår pysseldag,

Tack ska ni ha alla tre för en härlig dag och mycket inspiration och energi fick jag från er..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar