tisdag 16 juni 2009

Nu är det snart semester.... för Moa

Ikväll är sista kvällen innan sista arbetsdagen, sedan väntar massa lediga dagar..
Nu kan jag gå och kratta gångarna med en kam.. dra upp ogräs strå för strå..

Njuta av varje liten blomknopp hur länge som helst.. ja tills den blommat klart.. och på en Kastanjerodgersia har jag många knoppar att följa.. har en del o göra i sommar som ni förstår.

Sitta o drömma framför havsblå irisar.. om många lata dagar i somriga Sverige..

Men först så väntas besök efter lunch.. inte bara pionerna som får besök utan minsann om inte Moa själv ska ha en stor trädgårdsvandring.. *ler*

Pionerna börjar slå ut och får genast besök..


Det är alla mina härliga arbetskompisar som kommer, 23 st, för att fika och äta glasstårta.. De har ju fått höra så mycket prat om min trädgård titt som tätt men få har varit här på besök.. så nu blir det visning, fika och mys i det gröna så där de allra sista timmarna innan sommarlovet.


Sov nu sött inatt och så har vi alla en skön och härlig morgondag.. kram.
ps.. alla bilder ser så himla mycket bättre ut om ni klickar på dem.. *smile*

15 kommentarer:

  1. Om du märker att det är 24 st som kommer så är det bara lilla jag som knappt märks där bland alla gästerna...jag vill se din trädgård jag vill ha en guidad visning av den där Moa..mmmm du..jag har oxå snart ledigt nu..två dagar kvar..sex veckor ledigt..härligt är bara förnamnet..vi ses imorgon :)

    SvaraRadera
  2. Hej så härligt det låter..Njut på tycker det låter underbart..Kram Susanne i Fare

    SvaraRadera
  3. Tänk vad ni lärare har det bra!!! Nej, jag retas bara, ni är väl värda era semestrar - och behöver dem nog också!!! Fina bilder! /Ruben

    SvaraRadera
  4. Hur dags var det jag skulle komma? "skrattar" Suck! Sådär bra har inte jag det... semester, vilken lyx.. Det får man minsann ingen när man är arbetslös inte! Jag får vackert jobba på i min anletes svett i trädgård och hus - precis "som vanligt". Kratta gångar med kam "fnys" det har jag inte tid till. Eller är det kanske grusgångar jag saknar "hihi". Skämt åsido, hoppas du/vi får en underbar sommar oavsett anledningen till ledigheten. Med soliga, lagom varma, lata dagar. Jag kan ju få njuta av ledigheten även om den är ofrivillig =) Men hur dags var det nu? Bilen är fulltankad och om jag sticker direkt så hinner jag nog "LOL" Må väl och om vi inte hörs innan, så önskar jag dig en Trevlig midsommar / Kram gittan

    SvaraRadera
  5. Du glömde skriva att du skall klippa gräskanten med nagelsax ;) Det låter härligt med ledighet! Jag tror du kommer att njuta av varje minut :) Jag får vänta ett antal veckor (v.31) men får ju mina långhelger fram tills dess och det är inte illa det heller :)
    Trevligt med kaffekalas - kanske skall vi svänga inom dig idag? Vi far norrut i e.m och då är det inte dumt med kafferast :) Önskar dig en trevlig dag och härlig midsommarhelg! Vi hörs, kramen 8`)

    SvaraRadera
  6. Härligt! Jag ska ockås vara ledig länge nu (bättre att se det som ledighet än arbetslös, börjar jobba igen 17/8).
    Ha det så skönt!

    SvaraRadera
  7. Låter suveränt och en prima avslutning för Er...vad kunde vara bättre är en fika i din vackra trädgård.
    Jo då - semester var det här men inte har jag suttit still många minuter...mer än när jag sovit...Har grejat med allt möjligt och igår gick hela dan åt till att baxa två nya soffor på plats och därmed släpa ut det gamla möbelimanget...har upptäckt några nya muskler i armarna nu på förmiddagen...ömmar...Resultatet blev dock gott och nu kan jag inte låta bli att kika in på sofforna då jag går förbi...rätta till mattan lite och flytta en kudde.
    Är två bättre begagnade Dux-soffor som ska kläs om frampå...supergoa att sitta i och man kan riktigt kura ihop sig...inga dynor som kasar runt...De som ägt dom före hade inte längre plats i och med en flytt...och då dyker jag upp som räddning...inget ska förfaras!

    Kram från Malin

    SvaraRadera
  8. Åh så många vackra bilder du visar. Verklig inspiration! Tackar :)
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  9. Hoppas att ni hade det fint på "jobbträffen"

    Dina bilder är helt makalösa. Gillar den lilla humlan.....

    Jag önskar dig en underbar midsommar med mycket sol och sill!

    Kram

    Flisan

    SvaraRadera
  10. Härliga ljuvliga sommarfoton!


    Ha en fin helg
    Kram Gunilla från Singapore

    SvaraRadera
  11. Underbara bilder!
    Trevlig Midsommar!
    Kram!

    SvaraRadera
  12. Ha det så jättetrevligt med dina arbetskamrater!
    De kommer säkert att 'grönska' av avund...;))!
    Önskar dig en trevlig midsommar!/Anja

    SvaraRadera
  13. Låter skönt med semester det dröjer här ett tag till. Verkligen fina sommarbilder du visar.
    He en skön midsommar
    annika

    SvaraRadera
  14. Härligt med semester! Själv ska jag jobba till mitten av juli men sedan väntar fem veckors ledighet. Kan knappt vänta... längtar efter lata mornar och sena varma kvällar på altanen. Och alla böcker som ska läsas...
    kramar från Poppins

    SvaraRadera