söndag 5 december 2010

Decembermys - Min Idol fredag..

Och idag är det 2:a advent och jag har tänt två ljus i staken.. samtidigt som jag tittade på reprisen från IDOL Vilket rolig upplevelse det var att sitta där med cirka 11000 människor samtidigt och vara med i direktsändning.


Någon kamera förutom mobilen var inte med men jag kunde ju inte låta bli att ta kort ändå.. Här är Jay "in action" så att säga... och vi kunde konstatera att jag tror inte det råder något tvivel om vem som vinner hela Idol i år.. Jay jay jay.. säger jag bara. Jag lovar att taket for av Scandinavium av alla vrål så fort hans namn nämndes eller om han var på scenen.. OCH.. efter denna kväll kan jag säga att han verkligen är outstanding och helt karismatisk på denna stora scen.


Det säger en som verkligen är en OLLE fan.. men tyvärr så hördes inte hans hesa, spruckna röst så väl i detta stora sammanhang. Jag fick en helt annan bild nu när jag såg reprisen, och framför allt hörde jag nu vad Laila och de andra sa för det dränktes oftast av allt jubel i arenan. På bilden ovanför står Minna som oxå var fantastisk denna kväll.. Bonnie Tylers låt är såå bra.


En fantastisk show bjöd alla på och något som man aldrig ser i TV är ju alla de som styr o ställer tv-programmet.. Studiomannen som med sin härliga karisma pratar och leder oss alla, både artister. juryn, kameramännen och 11000 i publiken på ett mycket proffsigt sätt.

Och en extra bonus var att mellan varje akt, när ni andra fick reklam o annat jox så fick vi extra framträdanden av de tidigare utröstade Idolerna.. Att få se Linnea, som var en av de två som är mina största Idoler, var MAGISKT.. underbart roligt och fint.

Ja det var min Idolkväll lite annorlunda mot vad jag är van vid som följt den här programserien från soffan sen start för några år sedan.. MYCKET bra.

ps.. bilderna är inte bra men fångar lite av magin med det hela tycker jag själv som var på plats..
Klicka på dem förresten så ser ni kanske lite bättre.. =) ds..

6 kommentarer:

 1. Vilken härlig upplevelse!
  Ha en fin andra advent! / Irene

  SvaraRadera
 2. Kan tänka mig att det är en helt annan upplevelse att vara på plats : ) Håller med om att Jay förmodligen är en självklar vinnare och Olle skulle ha varit den andra finalisten tycker jag ..
  Tjingeling

  SvaraRadera
 3. Vilken grej vet du, att få vara med i verkligheten...
  Vi såg på tv vi...
  kram ullamaria

  SvaraRadera
 4. Vilken fantastiskt spännande upplevelse det måste ha varit!
  Bilderna talar för sig själv...visst är det perfekt med kamera i mobilen!
  Stor varm kram
  Randi

  SvaraRadera
 5. Nämen vad kuuuuul. Vad avundsjuk jag blir. Jag håller på Jay!!!! Han är såå min favorit o gör sån musik jag gillar. Fast jag hade hellre sett att han o Linnea tävlade om vinsten. Linnea var verkligen annorlunda.
  Ha det bra. /Knatten

  SvaraRadera
 6. Låter underbart!
  Redan på audition la min man märke till Jay, vi hade spelat in avsnittet och han spelade upp hans låt minst tio gånger och vi har hållt på honom hela vägen och det känns jättekul att han gått så långt. Blev lessen när Linnea åkte ut, hon var oxå helt suverän, verkligen egen och jag kan tänka mig att det var häftigt att se dem i verkligheten. Kanske ngt man får satsa på till nästa år, kan ju inte klaga på avståndet direkt *ler*
  Ha det så gott i snöyran - Maria

  SvaraRadera