fredag 30 december 2011

Gott slut o Gott nytt år..

Sista vardagen på detta år 2011.. om man summerar året som gått som det så ofta görs så här års så har mitt år varit ett bra år. Som alla år har det naturligtvis varit upp o ner men nu i backspegeln har det varit mycket bra saker som hänt.. eller att jag bara haft det gott.. som det ofta är här i livet, det behöver inte vara så stora saker som ska till för att man ska må bra *ler*.

Jultazetter i min kruka..

En seg start på trädgårdsåret var det som på så många andra platser i vårt avlånga land, men när väl våren kom hände mycket på en gång. Trevligt trädgårdsbesök på vårkanten gjorde att jag vårstädade och pyntade ovanligt tidigt och det njöt jag av länge, kanske lite väl länge för på sensommaren kändes det som allt växte mig över huvudet.. *smile* och det fick jag lida av ända in på höstkanten..

Min dotterdotter Lilo föddes den 3 juni, mormors lilla ♥ och en glad tjej som nu strax är 7 månader. Hon och mina andra guldklimpar, Arvid och Cornelia förgyller mitt liv titt som tätt. 

Sommaren var väl hyfsat fin som jag minns den i alla fall, har badat o solat och var rejält brun på kroppen. Vår båt premiäråktes med denna säsong och det var en ny härlig upplevelse och vi var mycket ute vid vår "Ville". Ville är en stor villavagn vi har ute vid västkusten, nära staden Kungshamn känner att jag har det riktigt bra därute och är tacksam för möjligheten att ha denna lilla tillflykt tillsammans med båten, ja det var mysiga dagar som jag ser fram emot att få denna sommar också.Även denna sommar var det bröllop i min familj, förra året var det dottern som gifte sig och i år var det äldste sonen som fick sin brud.. ja det är fina minnen och jag har så mycket mysiga bilder från denna dag. Tittade i går på dem när Cornelia var här o sov över, vi myste och tittade på när "hela familjen gifte sig" som C säger.
 Hösten kom och arbetet satte igång, det är konstigt när en ny termin startar med nya och gamla elever så går allt i en rasande fart och rätt som det är så är det dags för julavslutning. Ja där emellan händer en hel del men vardags- o höstlunken sätter liksom till hos mig. Något jag var med på var en liten mässa i grannkommunen, det var väldigt roligt och det var första gången jag mötte kunder ute så att säga "face to face" En riktig kick att få all respons som gav mersmak och i februari ska jag på mässa igen för detta var riktigt kul.. *smile*

 Ny vintervit torgvante finns i shopen..

Julen som vi nyss firat har varit mysig och fin på alla sätt. Vi har haft mycket folk här och varit borta själva en hel del så jag har inte hunnit med blogg och visiter den sista veckan.. men jag måste tacka för alla fina julhälsningar jag fått det värmer mycket.. Hälsningar från när o fjärran, hemmavid o bortavid.. *ler*.. tänk så mycket fint man får vara med om när man bloggar, Tack igen.. och så önskar jag Er alla

Gott slut på det gamla året och ett riktigt 

Gott Nytt År..

Moa/Monica

20 kommentarer:

 1. Gott slut till dig också.
  Det är så sant det är de små tingen som gör en glad i vardagen.
  Gott Nytt
  önskar
  Annika

  SvaraRadera
 2. Önskar dej ett riktigt gott och pyssligt trädgårdsår, vi hade också bröllop, visst är det mysigt!

  SvaraRadera
 3. Vilket fin år du har haft och mycket att se tillbaka på.

  Önskar dig ett riktigt fint slut på det gamla året.

  Gott Nytt År.
  Gunilla

  SvaraRadera
 4. Många fina minnen att se tillbaka, bröllop är en stor grej, i oktober var vi på min lillasysters bröllop och som storasyster, gudmor och brudtärna var det svårt att hålla tillbaka tårana :) Önskar dig ett gott nytt och ett gott slut på 2011, att 2012 blir minst lika bra.

  SvaraRadera
 5. Lika mycket fint hos dig som vanligt. SÅ vackra de där vantarna är.

  Gott nytt år till dig!

  SvaraRadera
 6. Önskar dig detsamma, ett riktigt gott nytt år!

  SvaraRadera
 7. Du har haft ett bra år ,hoppas det nya blir lika bra
  Ett gott nytt år önskar jag dig

  SvaraRadera
 8. Ja, tänk vilka upplevelser man bjuds på när man bloggar :-)
  Gott slut och Gott Nytt År!

  Birgitta

  SvaraRadera
 9. Du har många fina minnen från 2011, hoppas 2012 blir lika bra eller bättre. Gott Nytt År!//Helen

  SvaraRadera
 10. Vilket fint 2011 du haft...Önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Kram Johanna

  SvaraRadera
 11. "hela familjen gifter sig... :)" gulligt uttryck och ja, du har verkligen varit med om fina händelser under året!
  Det är roligt med tillbakablickar och igår kväll när jag tittade på bilder så var det många leenden och "minns du".... :) Hoppas att vi får ett härligt 2012!
  Sista kvällen skall firas med goda vänner hemma hos oss och jag hoppas på en solig dag med prominix :)
  Gott Slut Monica och ett riktigt Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 12. Thank you for your magic blog and happy new year for you and all your family... and thank you google to translate me your posts !!

  SvaraRadera
 13. Kara Moa, Congratulations on your family celebrations and your new grandchild this year. I like how you say Happy End and New beginning to the New Year! Wishing you the same! Many Blessings in 2012! Lovely photos and hand work. Kram Carol

  SvaraRadera
 14. Du har haft ett fint år förstår jag och hoppas de sista timmarna slutar fint!
  Önskar dig ett riktigt fint nytt år, vännen!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 15. Önskar god fortsättning
  kramiz kullervills

  SvaraRadera
 16. God fortsättning!!! Hoppas att det nya året blir lika bra som det gamla.
  Ha det gott!!!!

  SvaraRadera
 17. kikar in för att önska ett gott nytt år.
  kram ulla

  SvaraRadera
 18. God fortsättning. Jag har inte varit så flitig skrivare här på bloggen, men en stor beundrare av dina väskor... så jag har en suprice till dig. Kolla in på min blogg. Kram Malin

  SvaraRadera