söndag 15 februari 2009

En ny kompis och en jättefin vinst..

I veckan kom ett fantastiskt stort och fint paket till mig..

Med vackra bokmärken på ... det var det jag använde på mitt kort jag visade i förr förra inlägget.. Vänner är så himla bra att ha..

Om ni minns så hade ju Annie hos Annalunda en så jättefin utlottning som jag vann..
Tack snälla söta Annie för den är verkligen jättefin och den har klarat sig så bra i paketet.
Se så fin den är här på min bänk i uterummet..
Här är min senaste sydda sak.. Inspirerad av Maileg och Tilda figurer.. Mönstret hittade jag i en gammal pysselbok och så har jag ritat om den så det blev en lite roligare kanin. Maileg har så fantastiskt roliga små kaniner och andra saker också för den delen men just kaninerna har jag kikat på länge. De har så söta små kläder till och de är avtagbara så de är roliga att leka med för de små.. Detta är en prototyp så att säga, mitt lilla barnbarn Cornelia ska få den och så ska hennes mamma få tvätta den sedan, just för att kolla så den är tvättvänlig =).
Har sytt tre stycken nu så jag hoppas verkligen att den håller för små barnhänder.En liten sydd morot på med lite blast..*ler*.. och så knappar i bak.. byxorna har resår i midjan, och en liten gullig påsydd lapp på framsidan. Nosen är broderad och ögonen ditduttad med textilfärg som är struken för att fästa.. hoppas nu det håller.
Ja denna lilla Nine, tror han ske heta så för det är en pojk.. Lite trött på alla flickänglar så nu får det bli en liten kaninkille.
Den kommer kanske in i webbutiken efter min semester .. japp nu är det snart dags att ligga o lata sig i solen..
Tjingeling..

4 kommentarer:

  1. Moa-vännen!

    Sååååå söt han är lille Nine!!! Roligt att du tyckte om lyktan och att jag lyckats förpacka den... :) Hoppas att den kommmer till glädje!

    Så kul att även bokmärkena kom till användning! :)

    Ha en skön vecka - kram Annie

    SvaraRadera
  2. Ja det är verkligen sådär man vill att barnens saker ska vara! Söta och mjuka och fina...Ingen plast. Fint med knappar i ryggen!
    Du är verkligen duktig!
    Kram /Lina

    SvaraRadera
  3. Lycka till med nya Kaninen-han ser verkligen hur lekgo ut som helst..
    Ha det....

    SvaraRadera
  4. Grattis till den fina presenten! :-)

    VIlken underbar liten Nine! Du är ju jätteduktig. Hoppas den håller för en och annan tvätt, kan se framför mig hur en liten har den som snuttetrasa tills den blir alldeles nött. Det vore väl sött! :-)

    Kram

    SvaraRadera