lördag 3 juli 2010

Härlig sommar och semester...

Det är verkligen en härlig och underbar tid just nu, SOMMAR .... smaka på ordet och njut.. *ler*. Även om man inte är ledig är det ju väldigt njutbart ändå eller hur?


Själv är jag ju långledig på somrarna  men sambon har ett par veckors semester just nu så vi latar oss och har det bara underbart. Datortid är nästan lika med noll just nu men det är väl bara mänskligt kan jag tänka.
Tids nog kommer det regniga och höstruskiga dagar o då sitter jag där i soffan med datorn i knät och bloggar och tänker på soliga och varma dagar.


En liten avslutningsbild från en kväll för ett par dagar sedan, vi sitter på Bohus Malmön för att komma över på andra sidan och fortsätta vår promenad, en härlig och mysig kväll där vi varit o ätit gott i marinan på Malmön och nu är på väg hemåt.. satt o inväntade fören på färjan med mobilen för att försöka fånga den härliga kvällningen. 

Ha det gott och tänk på att dricka mycket i sommarvärmen.
Vatten alltså.. *smile*  för jag vill att ni ska vara rädda om er.

13 kommentarer:

 1. Det är ju himla svårt att tänka sej all den snö vi hade för bara några månader sen=))).
  Det är så underbart nu. Vi åker till Danmark v28 o sen drar jag o pojkarna till öland ett par dagar. Här ska njutas, lovar jag. Och jag är så glad för värmen.
  Ha det gott. //Knatten

  SvaraRadera
 2. Absolut "mänskligt"! Man ska njuta av solen och sommaren medan den är här. :) Förstår om du har det fint på kusten. Ha en härlig helg!

  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Det blir klart mindre datortid här också men ibland på kvällarna har jag datorn iknäet när maken tittar på fotbolls-vm.

  Ha underbara dagar! Kram!

  SvaraRadera
 4. Puh... är inne och svalkar mig lite. En underbar sommar och vilka västkustbilder du visar... nu längtar jag "hem"... :)

  SvaraRadera
 5. Ahh...vilka sköna sommarbilder!
  Vi kom precis hem från en underbar dag vid havet, så härligt!

  Ha det gott, kram Marie

  SvaraRadera
 6. Njutbara bilder. Ditt råd om att dricka mycket, är väl det bästa man kan göra. I förra veckan åkte jag på en rejäl smäll. Var ute och "slet" i trädgården, svetten rann, inget på huvudet, och så tror man att man fortfarande är ung. Kände mig konstig, sen började precis ALLT att snurra. Med nöd och näppte kunde jag treva mig till ett glas vatten, sen mådde jag verkligt illa. Fick mig en rejäl tankeställare.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Härligt med sommar och värme......

  Ha det sommargott!
  Kramar Charlotte

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig dag ni måste haft! Så fint ni gjort i "Ville" det måste vara ett bra alternativ till husvagn. Stuga är för mycket jobb och husvagn vill vi inte köra runt med! Hur ser dun ut utvändigt? Njut av din semester, själv har jag en vecka kvar till ledigheten.
  Kram Juliane

  SvaraRadera
 9. Visst är det härligt! Kvällarnas ljus är så himla skönt och man njuter i fulla drag :) Förstår att ni har det mysigt ute vid Ville *ler*

  Så det blev åska i natt?! Det var just det vi pratade om och valde att åka hem lördag kväll, för att slippa åskan ute till havs. Här i stan märktes ingenting så det var lite ånger i tankarna i morse.

  Nu har jag bara två veckor kvar att jobba och det känns ok, för kvällarna är ju så härliga! Nästa helg blir det en tur till stugan och sedan är det ju bara en vecka kvar :)

  Ha det nu så gott, kramen ♥

  SvaraRadera
 10. Åh, underbara bilder!! Javisst är det mänskilgt att inte ha sån datortid som man har på hösten tex =)) Det är ju så det ska vara.. sommaren ska man(de som kan & får :) vara ute & bada & upptäcka saker, inte sitta inne ( som jag..fniss...) vid datorn =)

  jag önskar er en underbar fortsättning på sommaren & hoppas ni mår bra!
  Kram till dig fina vän // Tina

  SvaraRadera
 11. Hej Moa
  Vist är det underbart med sommar.
  Vi i norr har ju ljust dygnet runt, men vi glömmer bort tid och rum, vi kommer oss inte i säng... utan vill vara ute i de underbara ljusa sommarnätterna, vilket är en upplevelse.

  Många sommarkramar
  /Maggan

  SvaraRadera
 12. Vilka härliga bilder sommaren är så skön helst med tanke på den vinter vi haft.
  Datorn ligger lite i träda här med, har suttit lite på kvällarna när gubben ser fotboll.

  Ha en g vecka Kram Monica

  SvaraRadera
 13. Det är väldigt mänskligt att inte sitta vid datorn så mycket denna årstid, riktigt sunt till och med :-)
  Ha en fortsatt bra semester! /Ingela

  SvaraRadera