torsdag 22 juli 2010

Hemma igen....

Nu är jag hemma igen haft både semester från bloggvärlden och från hemmahuset men nu är jag tillbaks utvilad och härligt pigg. Har varit ute vid kusten sedan midsommar mer eller mindre, någon natt hemma då o då men mest för att se till blommor och kolla posten, betalt en o annan räkning också.. mindre kul.. =).


Vi har varit en hel del inne i soliga Kungshamn och Smögen, strosat omkring o turistat i både hamnarna och i alla sommarbutiker.. många fina saker har inhandlats är ju så svårt att låta bli. 
Har förresten spanat in en klänning i en butik som skulle vara perfekt till dotterns bröllop i augusti så jag hoppas nu den finns kvar tänker att jag åker ut i helgen igen för att se efter.


Tänk så mycket fin natur det finns runtomkring där vi har vår "Ville", vackra och många s k Kuststigar som går genom vackra skogar, över de bohuslänska bergen, vackra hedar med ljuvliga vyer.

Det är så härligt att komma fram till ställen som bjuder på hänförande utsiker.. efter en skogspromenad, alla sinnen blir tillgodosedda både hos mig och för min Albin.. som alltid tassar bredvid mig gladeligen.


Vackra blommor i kanten, flera olika gula nyanser av olika blomster som om den värsta trädgårdsdesignern varit framme.


Så här ser det ut en liten bit från vårt badställe, underbara karga vyer med hav och båtar, kan inte se mig mätt på detta.Nu när jag varit hemma några dagar inser jag vad mycket jag har missat i trädgården, mycket är överblommat och visset tur jag knäppte några kort på krolliljan när jag var hemma en snabbis för en eller två veckor sedan för nu är det inget kvar mer än massa rensjobb och klippning. 

Dags att hugga in alltså.. *smile*.. ha det gott där ute i sommaren..

14 kommentarer:

 1. Härliga sommarbilder. Tycker det är en skön sommar iår. Imorgon skall vi till IKEA i Haparanda. Jag har börjat så fröer från London, kanske det är för tidigt men provar mig fram. Ha en fortsatt trevlig semester.

  SvaraRadera
 2. Det var fine bilder. Jeg holder jo til på "andre siden" av sjøen dine bilder er tatt ved, og vi har det like vakkert. Er vi ikke heldige???!
  Ha en fortsatt fin sommer.

  SvaraRadera
 3. Ja vi har förmånen att få vara och leva i allt detta vackra,,västkusten är härlig, fina bilder du har tagit!
  Hugg i lagom hemma glöm inte att njuta i hängmattan en stund med!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Ni kan inte ha haft en bättre period där ute på kusten o klipporna...lapa sol och samla kraft...Vi har det suveränt som har Bohuslän o dess klippor så nära...
  Det är härligt på hemmaplan också o visst sjutton blommar det...värmen går hårt åt mycket o det är inte lätt att hinna med allt om man inte sitter så gott som i rabatten...
  Ha det fortsatt gott nu!

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 5. Härliga sommarbilder!

  Ja tyvärr missar man ju en del när man är borta om sommaren, det skulle vara finfint om man kunde få allt, men det funkar ju inte. ;)

  SvaraRadera
 6. Välkommen tillbaka!
  Visst är vår västkusten vacker, jag har också svårt att se mig mätt... härligt.

  Ha det gott, kram Marie

  SvaraRadera
 7. Ni verkar ha haft en härlig semester, det behvöer man, så man kan ladda batterierna! Jag är lite kluven, visst vill man iväg men samtidigt så missar man en massa i trädgården...och det hinner växa ifrån en nästan om man är iväg ett tag...nu skall vi i alla fall iväg några dagar med vår vagn. Ha det gott!

  SvaraRadera
 8. Härliga bilder, vi lever i en vacker omgivning. För vqrje somamr som vi passerar förbi hamnen där vi bor så får jag en sån längtan till att segla ut med båt, bara njuta av lugnet.

  SvaraRadera
 9. Låter som att ni haft det härligt i Villevagnen men det tråkiga måste ju vara att du missar en del blomning.
  Det ser så fridfullt ut på dina bilder från havet!

  Kram!

  SvaraRadera
 10. Verkar som du har haft det bra och vilket sommarväder vi har haft.
  Nu skall jag ha semsester.
  Vad mycket jag har missat har inte bloggar på länge känns det som.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 11. Sökte på Beauty of Moscow och hittade din blogg, ja alltså din florablogg där jag såg att du hade planterat denna ädelsyren förra året. Jag har precis beställt en sådan och är intresserad av vad du tycker om den.

  Nu har jag kikat lite på dina inlägg och tycker mycket om vad jag läser och ser! Hit vill jag komma flera gånger.

  Välkommen till mig!
  Regnhälsningar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 12. Det ser verkligen härligt ut där ni har erat sommarställe. Kul att dottern ska gifta sig nu under sommaren. Det verkar vara riktigt bröllops år i år. Flera av mina grannar har eller ska gifta sig...Leve kärleken!!<3
  Kram Karin

  SvaraRadera