lördag 7 januari 2012

Loppis eller Tradera ?

Ja inte är det mina julklappar som ska säljas men jag har sorterat och har rensat bra i dagarna.. och en del åker till Pingstkyrkan för att få nya ägare och en del tänkte jag försöka sälja. Man brukar ju skoja om att si o så mycket julklappar läggs ut på Ebay och Tradera efter jul men det är nog inte riktigt min grej men att sälja sånt som man tröttnat på är väl riktigt bra. Klickar ju hem ett o annat så man kanske ska försöka få tillbaka liiite pengar nån gång..


Har ju haft lite Bloppis på Moas Lovely och sålt en del grejor .. men inte nu och jag är lite tveksam.. vad tror ni vilket är lättast. Tycker alltid det är så svårt att få till rätt pris och på Tradera så går ju priset upp till det som vinnaren tycker är bra pris.. Men jag har inte riktigt bestämt mig, får fundera tills imorgon tror jag.

Nu ska jag istället trösta mig med lite Sabayonnegratinerade hallon o björnbär..


Såg på Leilas program imorse o blev så sugen *smile* O tröst behöver jag för jag är ganska blåslagen på ryggen och ett ben efter en riktig vurpa nerför trappen i morse när jag skulle hämta tidningen.. Isbelagd trappa o tofflor är ingen bra kombo.. Får bara mer o mer ont o blir stelare men det kunde gått värre förstås.. så lite gott sitter fint här strax.

Önskar er en fin lördagskväll.. 

11 kommentarer:

 1. Verkligen smart att sälja, men jag är nog lite lat... Fast sommardäck till en bil lyckades jag sälja på Blocket (bilen skrot)

  SvaraRadera
 2. stackarn, jag försöker sopa trappan torrt vid tö...

  SvaraRadera
 3. Snälla vän, du har väl kollat att du inte skadat dig! Man ska ha broddar på fötterna när det är ishalka!
  Jag har alddrig orkat med att lägga ut saker på Tradera utan allt mitt hamnar hos Pingstkyrkan. Men det är fina saker du vill göra dig av med så jag tycker du ska lägga ut dem på Tradera. På översta bilden högst upp till vänster är en "urna" som jag har en liknande (undanstoppad i ett skåp för jag tycker inte om den), vad tror du den är värd? Lycka till hur du än gör!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Ajajajajajajaj.... fy sjutton för sådana vurpor! Jag kanade hela vägen ner i en ny furutrapp en morgon med mellandottern (då 2 år) på armen så jag vet hur blåslagen man blir. Hoppas du inte blev alltför blåslagen, kolla upp det isf! Tradera el. blocket, svårt val. Jag har samma problem med en del från föräldrahemmet. Man vill ju få en slant så man känner sig nöjd. Ta nu hand om dig <3 / Kram gittan

  SvaraRadera
 5. Hej
  Hoppas du inte skadat dig! Vissa av sakerna ska absolut till Tradera eller värderas först. Tänker främst på den silvriga kannan, som ser designad ut. Och det blåvita du har vill nog många ropa på.
  Lycka till
  Marie1

  SvaraRadera
 6. aj aj dessa luriga halkor,,hoppas du inte är för blåslagen.
  Ja tradera är ju bra på ett sätt och bloppis är väl med bra,,kika vilka priser liknande ting går för på tradera så kan du välja din egen Bloppis,,eller kör Tradera så är det mer ett lotteri hur mycket du får in,,det är alltid svårt att fundera hur man ska göra men du kommer säkert fram till en bra lösning.
  Ha det gott och lycka till med försäljningen kram Monica

  SvaraRadera
 7. Själv har jag rensat ut massvis med porslin ur köksskåpen och faktiskt skänkt bort för jag var lite lat och ville bli av med det snabbt. Annars kan väl blocket vara en idé??
  Har istället införskaffat mig lite nytt och vårigt i pasteller...inspirerad av Leila bakar förstås...:-) Hoppas efterrätten gjorde susen!!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 8. Hej där :) Oj vad mycket fint du har! Du har öga för att fynda vackra och finta ting på loppis, så jag förstår att du "samlar" på dig. Mina ting åker tillbaka på loppis - inte samma loppis som vi fyndar på förstås, det vore snopet att komma hem med något man skänkt.... :)
  Vi skall på loppis på onsdag, jag och Johanna, vi som fått inrednignsfnatt :) Maken är på resande fot - Egypten är ju inte helt fel.... så vi roar oss så bäst vi kan. Johannas David kommer hem från Mexico i morgon och det skall bli spännande att höra om landet, vi har ju tänkt oss dit i mars.
  Nu är jag hyfsat klar med budgetrenoveringen i köket och det stylas för full men har lite ideer, som skall förverkligas, beroende på loppisfynd. Ha det så bra och gå försiktigt!!! Kram ♥

  SvaraRadera
 9. Tänker ofta att jag ska sälja på någon loppis eller lägga ut till försäljning på nätet, men tänk att det blir inte av. Det slutar alltid med att jag far till Erikshjälpen istället. Kanske missar jag några kronor där, men ibland orkar jag inte engagera mig. Huvudsaken att man inte kör saker till tippen som andra kanske kan få glädje av. Lycka till, hur du än gör!

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 10. Vad glad jag är att jag idag hittade till din härliga blogg, den vill jag gärna följa! Snygga bilder. Hoppas isen är borta hos dig så du slipper fler vurpor! Ha det gott och välkommen att titta in hos mig.
  /Lotta

  SvaraRadera
 11. Hej Moa.
  Ja det är ju frågan vilket som är bäst blocket finns ju med..Men ser att du fallit utför trappen ojoj stackars dig men tur hade du nog ändå om du inte har brutit dig. Alltså utetrappor är inte kompatibla med inneskor alls...skratt,,, broddar på fötterna och gåstavar är lugnast jag talar av fall och halkerfarenhet samt vissa armbrott usch ja var försiktig med dig,

  SvaraRadera