söndag 7 september 2008

Tilda ängel - En ny ängel, Bianca.. och en award

Ja då har det gått en vecka av arbete och lite vila, fredag var jag helt utmattad, lördag hällregnade det = innemys. Dagen ska gå i kalasandets tecken.. sambon fyllde år i veckan och idag kommer släkten på middag. Jag ska göra Flygande Jacob.. himla massa år sedan man åt det och jag stötte på det när jag var inne på TV4 s receptsamling.. det är riktigt gott vad jag minns. Hoppas resten gillar det också.
Förra veckan fick jag en fin award.. av Carina på Ängladoft&Inredning.. jättegulligt och tack så jätte mycket.. blir så glad.
Det här är reglerna:
1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls/boys you’ve nominated
De jag har nominerat vidare till är..
Ni är alla värda en reward.. och jag besöker er regelbundet, läser och njuter, kanske inte alltid jag talar om att jag är där.. kanske borde jag bättra mig.. =)
En ny ängel har landat, ni fick ju en liten förhandskik.. och nu är hon här. Finns på Moas Shop.. om någon är intresserad..

Hon har en liten turkos virkad tröja med en vit retroblomma på magen.. vit virkad mössa med blombroderi på och små tofsar med band i. Kjolen har ett påsytt band med broderi över.

Ha en skön söndag.. och KRAMAS..!!!


10 kommentarer:

 1. Tack söta du för awarden. Vad gulligt av dig ! Jag blev så glad men jag har allerde fått den förut och skickat den vidare. Önskar dig en fortsatt skön söndag.
  Kram Hedvig

  SvaraRadera
 2. Hej igen, Jag glömde att si att ängeln var så tuff i sina fina kläder. Härlig färg.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Kul! Tackar ödmjukast, oj, så ska man skicka vidare, ska göra ett försök, ha en mysig söndag, kram.

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket! Blir stolt och glad så klart. Vilken söt nya ängel du gjort. Så händig, så flitig och så inspirerande. Kram!

  SvaraRadera
 5. Hej Käraste!!

  Jag vill gärna beställa 2 tindror a la Malin stuket..(som förr) omgående..helst 2 brunhyade..annars..en ljus och en mörk!! Mängder med kramar och önskan om en underbar vecka!!

  kramar Malin

  SvaraRadera
 6. Ps.grattis till dina fina awards!! Dom är du värda i massor!! =)

  kramis

  SvaraRadera
 7. Åh, vad glad jag blir! Tackar så mycket, vad gullit av dig!Vilka söta änglar du gör! Måste ta en titt på dem i din shop igen! Kram från mig C

  SvaraRadera
 8. Mmmm, flygande Jacob, jättegott.
  Hoppas att firandet gick bra och att alla gillade Jacoben.
  Bianca är så jättesöt, precis som alla hennes systrar.

  Kram Mari i Marieholm

  SvaraRadera
 9. Härliga bilder. Kramis gumman

  SvaraRadera
 10. Tack mamma för awarden :) jag är skitkass på att skicka vidare sånt, så jag tar tacksamt emot dem och behåller dem för mig själv... ;) hehe kram mya

  SvaraRadera