måndag 8 september 2008

Kalastöser...Igår hade vi litet kalas hemma.. sambon fyllde år och då skulle våra barn komma och mina föräldrar.. Vi är ju en sån där familj som inte har några gemensamma barn.. men vi har många barn ihop ändå.. *ler*. Jag har tre och sambon två.. och så har jag ett barnbarn och sambon två.. så när alla kommer så går det livat till.. Inte det lättaste att få alla att komma på samma gång och det lyckades inte riktigt denna gång men roligt hade vi och fler kommer imorgon. Men ett par kalasfina töser fann varandra.. Min lilla Cornelia som är min äldste sons dotter och så sambons äldsta tös dotter, Nowa.. det skiljer 1,5 år emellan dem men det är väl första gången de träffas och de verkligen hade kul ihop.. Nedan ser ni först sambons dotterdotter Nowa, 3 år och så min Cornelia 1,5 år.


Nowa är lite blyg för kameran vill inte gärna titta in direkt.. Cornelia är så van med både en kameratokig farmor och en faster som älskar att fota och dokumentera allt som hon gör.. hon brukar hämta linsskyddet och sätta på det mitt under fotograferingen.. *hihi* hennes sätt att säga ifrån..

Ibörjan satt de långt ifrån varandra och bara kikade under de luggar de inte har.. *ler* men lagom till efterrätten så skulle de sitta bredvid varandra..

När vi kom ut i köket hade de satt sig på lilla pallen och läste var sin Pixibok.. så söta.. Cornelia tyckte farmor var jobbig med alla korttagningar så hon la sig ner och bara blundade..

Det var rapport från ett kalas.. man kan nästan tro det var barnkalas.. men de andra ville inte vara med på bloggen.. förstår inte det ja....
Kramiz

7 kommentarer:

 1. Åhh så söta dem är! Får kika in här ibland också märker jag...hade missat att du flyttat till webbshop! :) Kul! Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Vad söta små flickor !
  Kram Hedvig

  SvaraRadera
 3. verligen söta dina kalastöser.

  SvaraRadera
 4. Åh, så gulligt! Bilden på kompisarna på pallen är bedårande söt!

  SvaraRadera
 5. Så ljuvligt söta tösabitar!!! Känner igen det där med att fotograferas eller inte...Sarah kan vara evinnerligt trött på sin mamma när hon kommer med sin kamera...men ibland kommer hon faktiskt med kameran i högsta hugg och ber mamma att ta kort. Nu fyller hon snart 3 år och hon önskar sig vingar!!!! Jag får väl se om jag kan åstadkomma några sådana... ;)

  Jättekram till dig och sötnosarna -Annie

  SvaraRadera
 6. heeeej!!!!

  Men vilka söta flickor...*LER*

  tilda bakelsern är egen komponerade...blev inspirerad av ett tilda stickers.Tycker de är sååå söta saker.

  Älskar dina bakelser!!!
  åå dina tildor oxå.....

  Kram Nilla

  SvaraRadera
 7. Vilka sötnosar!
  Kul att de hittade varann.
  Mina barn har alltid varit ensamma barn på alla släktkalas, vilket de har tyckt varit tråkigt. Det är alltid roligare om det finns fler att leka med :)

  Kram Mari i Marieholm

  SvaraRadera