fredag 27 mars 2009

Blooming Friday - Snö!!!!...

Idag är det inte lätt att göra ett inlägg i Blooming Friday..
Fick en smärre chock imorse.. 10-15 cm snö när jag gick upp!! Ja ja det är denna årstiden men jag som tänkt köpa jord och fylla på i mina pallkragar jag köpte i veckan.. till min
Cottage Garden som jag ska få till i sommar.. eller är det Kitchen Garden kanske.. ?
Och inte nog med snöeländet.
Jag tog kort på mina blommor jag har på trappen och som tur är har jag tagit in dem i uterummet på nätterna, tog också lite kort utåt så man såg all snö och när jag ska föra över bilderna så hittar jag inte kamerakabeln..!!!!????
Vart har den tagit vägen.. jag blev lite smått hysterisk.. jag som är så himla noga med den. Någon som har lite telepatiska förmågor o kan tipsa mej om vart den är..? Så dagens inlägg blir inte som jag tänkte..
Snöbild.. en gammal med fina tassavtryck får symbolisera snökaoset som råder i området.. många halkolycker och avåkningar i morse.. sena ungdomar till min klass men de har klarat sig hit i alla fall, positivt.. =)
Så till blominlägget för Blooming friday.. Mitt bidrag får bli min lilla fotostunden jag hade i veckan. Lekte med kameran och mina tulpaner som vissnat ner men som jag ändå tyckte var så himla vackra i sitt förfall.
Satte lite olika vackra papper i bakgrunden för att se de olika effekterna...riktigt kul och det papper jag trodde skulle vara finast blev inte alls bra..


Ha en skön fredag och njuta av helgen som kommer...
Själv ska jag leta efter min kamerakabel .... suck.. dubbelsuck,
och så titta på finalen på Lets Dance.. hoppas Laila vinner..
Kram

13 kommentarer:

 1. Jag blev också chockad i morse. Här var det 12 cm. Jag har mätsticka ute.
  Trodde att våren var på gång. Har börjat att fundera lite över kallbänkarna, måst sysselsätta hjärnan med annat än sorg. Men det kan jag nog glömma på ett par dagar.
  Tulpaner kan verkligen vissna med stil".
  Hoppas att du hittar sladden.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Superfina tulpanbilder. Jag tror kabeln ligger....;) Du hittar den säkert

  SvaraRadera
 3. Så kul att se fotona med olika bakgrund. Vilket tyckte du själv blev bäst? Jag gillade den med blå bakgrund.
  Hoppas du hittar sladden! Det är ett elände när något sådant får fötter. Du tror inte att någon vovve trott att det var en leksak? :)
  kramar från Poppins

  SvaraRadera
 4. Man kan ju bli tokig på sig själv ibland. Man lägger något på ett väldigt bra och logiskt ställe - men när man sen ska ha det igen är det inte fullt så logiskt längre =)
  Snön som kom hemma i natt hade redan regnat bort när jag kom upp i morse, det finns bara nån enstaka fläck kvar. Våren ÄR faktiskt på väg...
  Ha en trevlig helg
  /Helen

  SvaraRadera
 5. Lugn, bara lugn - du hittar säkert din kabel. Måste säga att tulpanbilderna är både läckra och lite ekivoka... ett läckert bidrag till Blommig fredag!
  Ha det gott i helgen - snön har väl nästan försvunnit vid det här laget?
  Katarina

  SvaraRadera
 6. Snö - vilken snö? Här var det sol och +10... :) Den gick du inte på! Jag läste vädret igår så jag anade hur det skulle se ut - tur att dubbdäcken var kvar för det var lite slirigt.... Däremot hade jag stuvat undan vinterskorna.... så det var bara att rota fram dem igen :) Vad fina bilder du tagit! Smart med bakgrundspapper :) Personligen så tycker jag enfärgat är "lugnast" att titta på, speciellt när objektet har mycket former. Ha en trevlig fredagskväll, kramen :)

  SvaraRadera
 7. Vissnade tulpaner lärde jag mig uppskatta för många år sedan av genom en konstnär och kär vän. Dina bilder hade hon helälskat precis som jag gör.
  Bry dig inte om snön, det blir vår och sommar snart...

  Tjingeling
  Anna

  SvaraRadera
 8. Vissnande tulpaner är jättefina tycker jag!
  Telepatisk förmåga har jag tyvärr inte.
  Snö klarad evi oss utan idag som tur är. Jag har klippt ner i alla rabatterna nu och det känns hur bra som helst. KAn du berätta mer om COttage garden kanske? Det är så kul att följa andras planer o projekt.

  SvaraRadera
 9. Dubbelsuck! Typiskt att allt ska hända på samma gång. Hoppas du har hittat kabeln i alla fall och att snön regnat bort hos er. Vilka fina tulpanbilder, så läckert! Det är jättekul att leka med olika papper och jag har gjort samma upptäckt som du att det är inte alltid det papper som man tror blir bäst som faktiskt blir det...

  Ha en skön kväll och helg! Kram Karin

  SvaraRadera
 10. Men oj vad bedrövligt med en massa ny snö nu..! Jag lider med er. Men det var fina bilder på tulpanerna.

  SvaraRadera
 11. Får skriva lite.. själv här.=).. JO kabeln är återbördad till rätt ställe.. fanns i sonens rum ??? Ja så kan det gå och vilken jag gillade själv av bakgrunderna.. Den blåturkosa.. för den tar upp de blå stråken i de vissna bladen som jag inte ens såg när jag såg dem naturell.. =). Trodde ljusrosa papper skulle vara finast.. de tog jag inte ens med här.. de såg så himla menlösa ut.. *ler*..
  Moa

  SvaraRadera
 12. Såna överraskningar kan det bli, med snö. Min kamerasladd är fast i datorn. Ha en mysig Earth Hour, kram.

  SvaraRadera
 13. Hej! Ville önska dig en härlig helg, fick också en chock av denna snö som kom, jag som ville få lite vårkänsla, men men den kommer väl. Ha det gott o jättefina bilder på tulpanen/Eva

  SvaraRadera