måndag 14 december 2009

Lite fräckt..

I går på kalaset hos min dotter Maria så visade hon oss en rolig sida på nätet.. La PhotoCabine..
En sån där gammaldags Snabbfotoautomat som fanns förr, eller kanske finns de fortfarande...?


Kul var det i alla fall o här är jag och två av mina barn.. min äldste är inte med synd *ler* för då hade ni fått se hela Moa-klanen.. Jag är den som stelt ler på samma sätt på alla kort.. Hehe... om ni nu skulle ha problem o se vem som är vem..

Ha en bra måndagkväll..

6 kommentarer:

 1. Så årets julklapp i bloggvärlden borde bli en web-kamera.... då kan vi ställa våra vackraste blomster framför den o föreviga ;-)
  Kul tips!
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 2. Great!!! Det blir till att prova.
  Vill passa på att säga att jag gillar din adventskalender jättemycket. En härlig påminnelse om allt vackert som nu gömmer sig under jorden och hukar i kylan men som snart dyker upp igen (förhoppningsvis).

  Ha det gott!
  Anna

  SvaraRadera
 3. Sannerligen en rolig grej! Vilket kul tips från dottern. Och vilket mysigt inlägg nedan. Håller helt med dig om rudbeckiorna, de är verkligen en favorit! Härlig kommentar från C - men vem gillar inte hennes rara farmor!? ;) Ha en mysig vecka! Kram från Karin

  SvaraRadera
 4. Gud vad roligt!!! Det måste jag prova.

  Du ser ju för härlig ut Moa!! Nästan som om du drabbats av lite skräckblandad förtjusning.

  Vad kul att se några familjemedlemmar.

  Ha det bäst

  Marit

  SvaraRadera
 5. Man kan göra mycket skoj med hjälp av en webcam =) Vår "mellan" hittade en facewrap funktion i min dator och satt flera kvällar och fotade sig och syrran. Jag kan säga att det inte var några vackra figurer som fastnade här. Men jisses vad vi skrattade.

  SvaraRadera
 6. Blir ju riktigt nostalgisk ,,sådan foto har jag en del,,som vi landsortstonåringar åkte ner till Malmö då var det alltid ett måste att knö in oss alla fyra tonårskompisar i automaten på statioen,,helst mer än en gång för alla skulle ju ha foton..fniss,,något för en inbjudan till tjejmiddag med mina vänner,tack för tipset.
  ha det gott mh Monica

  SvaraRadera