måndag 1 mars 2010

Biljetterna till Älvsjömässan..


Nu mina kära o söta så är dragningen för biljetterna till Älvsjömässan gjord. Gjordes på förmiddagen på jobbet, då alla elever var lediga pga snön som legat på alla taken. Besiktníng skulle göras på förmiddagen för att säkra att allt var okej för eleverna. Kan tänka att de var lite nöjda över en extra ledig dag. 

Min arbetskamrat Hans drog med stort allvar två stycken lotter,  den lyckliga vinnaren av 2 stycken biljetter drogs först.

1:a pris - 2 biljetter
Och det var Gittan.. med bloggen Livets glädjeämnen..

Och sedan drogs lappen med :

2:a pris - 1 biljett

Gick till Christin i Jämtland.. hoppas nu du kan åka det är ju en bit *smile*.. 

Önskar båda vinnarna en trevlig vistelse på mässan, vet ju att det är värt ett besök och glöm nu inte att kolla in Skånes visningsmonter.
och ett tack till Lena Birgersson på Tourism in Skåne AB 
som jag fick biljetterna av.
Som avslutningsbild min skönaste pion.. White wings.. bedårande och jag längtar galet mycket efter den och värmen just nu.. 
Ha en härlig måndag.. kram.


 

13 kommentarer:

 1. Grattis till vinnarna. Hoppas ni får en riktigt härlig dag på trädgårdsmässan.
  Och till Moa,
  en riktigt bra dag till dig.

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinnarna kanske vi ses där. Ha en riktigt fin dag/Gela

  SvaraRadera
 3. Jösses! Det hade jag väl aldrig kunnat tro!!! Hur gick det till =P Jag tackar och niger och önskar dig en fortsatt härlig dag / kramizar gittan

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinnarna.Hoppas att ni får en trevlig dag.Ha en skööön måndag varmkram Rita ♥

  SvaraRadera
 5. Jättegrattis till vinnarna!
  O Moa... Jag delar din väntan på den pionen.... köpte en i somras efter jag sett den hos Hannu!
  Så när den fanns på Lidens slog jag till ;-)
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 6. Grattis till vinnarna! Plantskolan jag jobbar åt kommer att ha en monter där vid Älvsjömässan, så jag är där alla 4 dagar det ser jag fram emot,det är alltid lika roligt att vara med på mässor.Skall kolla in Skånes visningsmonter också :)Pionen du visar är underbar,har den...
  Maj

  SvaraRadera
 7. Stort grattis till vinnarna. Själv får man väl tömma spargrisen och snällt betala sin biljett själv ;-). Tänk om vi finge njuta av White vings nu istället för white snow. Fantastiskt vacker, både blomma och bild.// Kram Peter

  SvaraRadera
 8. Dit skulle jeg GKERNE ha vært ,men det er litt langt....
  Har noen valmue frø til deg om du ønsker....gi et lite vink

  SvaraRadera
 9. Grattis till vinnarna! Piondrömmarna lägger jag på is - annars blir jag nog galen. Jag leker lite till i det vita. *ler*

  SvaraRadera
 10. Hejsan!

  den helgen är inplanerad för en tur norröver och jag håller på att kolla vilka föredrag jag ska lyssna på. Så vackert du har i ditt kök och hyllan passar ju så bra. Vi har kommit så långt att golvspånet skyfflas ur, men till helgen ska golvpånsskivorna dit. Sen är det ju inte långt till färdigställandet "ler". Försöker klura ut hur i hela fridens dagar man ska få murstocken helt slät för att kunna kakla, men det löser sig säkert. Det är vackert ditt bord och mannen var inte så sugen på att snickra ett åt mig, så vi ska ut och söka ett bord med låda i. Jag har en sån som säger likadant här hemma och inte är det jag "ler". Bokrea har jag precis glömt bort så det får bli en tur i dag. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 11. Hej Moa Men så roligt för dem att de vann Hoppas det blir en fin mässa då. Din vita pion åhh man längtar så det gör ont och det bara snöar och nu är det kallgrader igen och blåser så tur inte pionen är vaken.

  SvaraRadera
 12. Grattis till de utvalda. Hoppas vi ses där!
  Eva

  SvaraRadera
 13. Lyckostar som får fara på Älvsjömässan.
  Lite långt för mig men jag får väl se lite bilder därifrån :o)

  Grattis till vinnarna
  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera