onsdag 19 januari 2011

Tycker Blogger bråkar nu..

Är det någon mer som har problem med kommentarer ?.. tycker Blogger bråkar med mig och inte tar emot kommentarer ibland från vänner som försöker. Har fått mail från två stycken nu som skriver att det inte funkar, dessutom får jag kanske info via mail på hälften av alla kommentarer som kommer.. och så har det varit länge nu. Det innebär ju att kommenterar någon av er på äldre inlägg så kanske jag inte ens ser det!! Supertrist tycker jag, nu har jag ändrat lite i inställningarna så att alla kommentarer ska kollas av mig innan publicering, tycker det är lite onödigt men jag vill kolla om det funkar bättre. 

Nu nåt annat, jag sitter o funderar och kommer på att vara hemma för mycket är inte bra, för man börjar att titta sig omkring o vill göra små förändringar som t ex kanske få till den där väggen i sovrummet som jag vill ha en ny fondtapet på.. 

Detta är en jag funderat på men nu vet jag inte vad det är för tapet.. ?.. sparat en bild utan namn hur smart är det?.. inte speciellt. Några förslag på tapeter någon, ni ser ju vilken stil jag vill ha ungefär i alla fall *smile*. På tal om tapetsera så fixade jag några rum förra veckan, tre stycken närmare bestämt. Så fort o lätt skulle det gå jämt då skulle mitt sovrum vara klart om ett par timmar. 



Vad tycks .. fem rum o kök fixade o klara.. inköpt dockskåp på Tradera för 350 kr komplett med möbler. I love Tradera!!! 

 Barnsovrummet i dockskåpet med C:s tapet hon har i sitt sovrum.. "o herre gud" sa lilla älsklingen när hon såg det.. *hihi*

Cornelia blev överlycklig över alla paket i helgen.. o farmor (jag) hade väldigt roligt när jag fixade till det. Nu fattas lite annat fix däri.. som t ex gardiner och kanske några som ska bo där. 

Ha det gott.. 

25 kommentarer:

  1. Cute and nice, I lake it!
    Kisses.

    SvaraRadera
  2. Visst krånglar kommentarerna ibland men å andra sidan så är problemen här ingenting mot hur det var på gamla TB eller hur ;P
    Så skoj att du satte in samma tapet som hon har i sitt rum, kan förstå hennes glädje. Här börjar vi längta efter att få leta fram döttrarnas saker från vinden för jag har sparat nästan allt =D Men det krävs ju mer än längtan för att få barnbarn / Kram

    SvaraRadera
  3. Ja, jag tycker det är lite krångel när man skall kommentera, man vår trycka på "skicka kommentar" kanske en fyra fem gånger innan den tar det, trist tycker jag...men för att inte missa några gamla kommentarer går jag in på "kommentarer" på den där sidan som kommer upp när man loggar in, och då får man se de senaste kommentarerna.
    Åh, vad kul med inredning av dockskåp! Det gjorde jag också för tja, 8 år sen när äldsta tjejen skulle få ett. Det var ett som jag lekte med som barn, som jag tapetserade om och "kaklade" badrummet med mosaik - det var såå kul! Tyvärr har ju inte nån av tjejerna lekt så speciellt mycket med det, och nu är yngsta 7år och hon är verkligen ingen dockskåpstjej, så nu ville hon ha bort det från sitt rum...snyft vad sorgligt tyckte jag....men när det är dags för barnbarn får jag väl fixa till det igen!
    Nu skall jag trycka på "skicka kommentar" några gånger...;o)

    SvaraRadera
  4. Har inte själv haft nåt strul med blogger, men kunde inte kommentera hos dej, härom kvällen. Tänkte att jag väntar å ser om det fungerar nu istället.
    Kram ullamaria
    dockskåpet är nostalgi, ett sånt hade jag med.

    SvaraRadera
  5. NICE!!!!! Vad roligt du måste haft det!!!!

    SvaraRadera
  6. Så fint dockskåp! Kan tro att hon blev glad. :)

    Att en del kommentarer inte kommer fram vet jag. En kompis till mig har kommenterat men de kommer aldrig fram till mig, konstigt. Jag kan se på susnet att någon kommenterat men den kommer aldrig fram till mig. Så, visst krånglar det.
    Ha det gott.

    SvaraRadera
  7. I bland är det riktigt hopplöst med kommentarer. Nu tillhör jag den grupp, med väldigt kort stubin, en bortsbindare ligger i lä, vad gäller eder. De är så intensiva att jag snart får tapetsera om !!!!!!
    Ha det bra

    SvaraRadera
  8. Hejsan!
    Vilket klipp du gjort och jag blev överbjuden på snöskorna, för jag hann inte in och någonannan går nu omkring i dem och jag som villa ha dem. Förlorade dem med en tia, känns snopet. Får ställa klockan nästa gång så man hinner in några minuter innan avslut. Inte ser man någon blomma här inte, men en gräsplätt är snöfri och jag grävde fram stolen. Dynan hänger klar så jag kan ta min kopp, kroka ner dynar och bara njuta av solstrålarna. Men i morse så var då minusgraderna tillbaka, men jag är redo "ler". Ha det gott, Karina.

    SvaraRadera
  9. Härligt dockskåp. Vilka fina virkade blommor i ett tidigare inlägg. De måste jag testa. Ha en fin fin kväll/Gela

    SvaraRadera
  10. Vilket fint dockskåp! Kul att renovera det så och att dessutom kunna känna igen sitt eget rum ;-)

    Mitt gamla Lundby står på vinden med 60-tals inredning... ska minsann ta en titt nästa gång jag har ärende upp.

    SvaraRadera
  11. I går försökte jag skriva kommentarer både här och där, men det fungerade helt enkelt inte..??
    Tapeten måste ju heta Kaprifol eller?
    Verkligen söt i allafall.Nu förstår jag det där med tapetseringen...verkligen gulligt litet hus!! MVH Karin

    SvaraRadera
  12. mysigt dockhus, inga kommentarproblem, men vad vet jag..

    SvaraRadera
  13. Hej !
    Ja tapeten på bilden med kaprifol är en Sanderson. Kommer inte ihåg vilken karta den ligger i men jag ska kolla upp det, återkommer.
    //Lena

    SvaraRadera
  14. Jag tror den heter Sandersons Elisabeth, åtminstone är den mycket liknande.

    SvaraRadera
  15. Som så många andra säger, kan det vara svårt att få iväg en kommentar. Inte bara till dig utan även till andra.

    För min del verkar dockhusstorlek vara precis lagom att orka med att renovera ... /Vänligen Ulla Laiho

    SvaraRadera
  16. Ja, min första kommentar om vad tapeten heter finns inte med här, så jag fick skriva en ny.

    SvaraRadera
  17. Jo nog bråkar blogger med mig alltid. Kommer knappt i och kan göra inlägg i min egen blogg och ännu mindre lyckas med att kommentera hos er andra.
    Härligt med Tradera därkan man verkligen fynda.
    Kramar:)

    SvaraRadera
  18. Det som varit ett tag nu är att jag får logga in mig så många gånger och klicka på skicka flera gånger. I övrigt har jag inte märkt något just nu.

    Lyckliga C som får ett så fint dockhus. Underbart!

    Jag hoppas på sol i helgen för nu har vi ganska mycket barmark här och jag vill leta vårtecken och kolla vad som farit illa under snötyngden.

    Kram!

    SvaraRadera
  19. Hej Moa

    Ser att det töat ordentligt hemma hos dig...
    Visst blir man lycklig när det knoppas.
    Kaprifol tapeten är snygg och trendig, tänk om den doftat! Köp den.....
    Det blir mycket trädgård för mig nu till helgen, trädfällning, beskärning och så en vintervandring i en privat trädgård...
    Kram Kia

    SvaraRadera
  20. jag kunde inte gå in på bloggersidor överhuvudtaget igår utan att Interner Explorer hängde sig..men alla andra sidor funkade..

    Bedårande dockskåp...hmmm..man kanske skulle börja jaga sånt nu så var det kanske tillfixat o klart lagom till min lilla Aline är stor nog..

    SvaraRadera
  21. Herregud - så fint! :) och med äkta tapeter :) Kan tro C blev överlycklig!

    Hoppas du hade en trevlig fredagskväll :) Kram ♥

    SvaraRadera
  22. Kanonsnygg tapet och ett helt underbart dockskåp!! vilket fynd! Tradera är jättebra, jag sitter läänge ibland och kikar :)
    Tack snälla du för tulpantipsen!!
    / Nettan

    SvaraRadera
  23. Härligt att få pyssla och tradera/blocket är verkligen härligt att fynda på! Att sedan dessutom få bonus att kunna gör en liten glad är underbart!
    Julros på G och våren är nog snart här - fast nog måste lite snö smälta först,
    /MB

    SvaraRadera
  24. Uj så sött!! ..jag vill oxo ha..Önskar dig en fin vecka -Kram/ Eva

    SvaraRadera
  25. Undrar om det inte va det huset jag kikade på...Jätte fint,,ja tradera är så roligt,,fast jag tycker att priserna blivit betydligt dyrare men det beror nog på att det är så inne att handla allt möjligt mysko....Massa varma kramar susanne

    SvaraRadera