lördag 3 mars 2012

En räv bland alla söta flickor..

 Måste bara få visa ett par fina bilder.. har snott collaget från dotter Maria.. hon får förlåta men den ena bilden har ju jag tagit en gång i tiden i alla fall.. *smile*


Detta är min mamma 1981.. med min dotter Maria.. så söta båda två och till höger är mitt yngsta barnbarn Lilo.. sötare än sötast just nu och ganska så lik sin söta mamma. Min dotter är lite yngre än sin egen dotter !! men de har samma klänning som jag sydde en gång för länge sedan.. ja 1981 närmare bestämt som jag tidigare nämnt.  Väldans kul att Maria sparat sina klänningar, hon fick dem en gång till sina dockor o hon har vårdat dem och sparat för framtiden.. *love*

Att dotter är om o kring sig i det mesta och hon har otaliga idéer som ska förverkligas och är roliga att utföra för det mesta.. *ler*  Tur att dotter har en slöjdlärare till mor som ställer upp o tillverkar det mesta i textila material.. Får nog ha lite kurser för dotter för hon är en idéspruta av rang och har väl kanske o brås på men det vore roligt att se henne skapa själv.. tror hon skulle njuta av detta själv.


Senaste tillskottet från önskelistan var en RÄV.. ska väl bli alla skogens djur innan önskelistan sinar! När jag väl gjorde en blev det tre o en finns i shopen idag.

Idag förresten är en dag med strålande sol, frosten har försvunnit på solsidorna och träden väntar på att beskäras. Buskar vill bli trimmade och gamla blomställningar vill bli avklippta så det är en heldag därute som gäller.. kanske lunchen kan intas i solen också.

Ha en riktigt mysig dag.. 
Moa

4 kommentarer:

 1. Härligt, vi har också en del gläder som gått i arv, kul.

  SvaraRadera
 2. Visst är det kul när man kan spara och använda kläder i generationer. Så söta.//Helen

  SvaraRadera
 3. :)
  Jag längtar tills mitt arbetsrum ska bli klart. Sen kanske jag kan komma igång och pyssla igen.
  Tack för att du alltid ställer upp på mina ideér ;)
  kram

  SvaraRadera
 4. Hej Moa.
  Åh ja visst är de söta de små..så där pussvänliga liksom.Roligt med klänningen att den fanns kvar. Kul också med alla grejor man kan göra med lite fantasi och tålamod. Räven är ju jättesöt. Ha en skön måndag.

  SvaraRadera