söndag 13 april 2008

Älvsjömässan del 1..

Oj vad roligt vi haft.. tre långa dagar har det varit, en lång dag på fredag eftersom vi tog "mjölktåget" för att spara lite pengar.. =).. X2000 tar väl bara ett par tre timmar men vi åkte sakta och stoppade på alla stationer som fanns från Götebort till Stockholm, så vi hann se mycket men hade väldigt trevligt på vägen upp. Tidigt upp på lördag morgon för att möta upp Karin A på stationen och ta sällskap på mässan.. Kul att träffa henne igen, sist var vid bloggträffen på Botaniska förra sommaren. Det första vi såg när vi kom in var detta fantastiska bord som Denise Grünstein gjort, hon är författaren till boken "59 buketter från min trädgård och lite till".

Vår plan var att lyssna på hennes föreläsning vilket vi också gjorde, en fantastiskt färgstark kvinna.. som är en lysande fotograf, har ni inte bläddrat i hennes bok tycker jag absolut att ni ska göra det. Den är skriven i dagboksform, och hon berättar lite hur hon tänkt när hon fotat och vad hon använt som bakgrund osv.. Jag kunde inte låta bli att köpa boken, signerad och allt.. och till mässpris 240:-...

Ett helt fantastiskt dukat bord med skålar, glas, vasar med blommor i på olika sätt.. alla i grön, gula och turkosa toner..sååå vackert.

Tror detta var mässans dyraste lilla blomma.. En galen tysk (tror jag det var).. som hade med sin samling av blåsippor, han sålde även lite billigare blommor!!

Som ni ser kostar denna lilla skönhet 5000:-.. som hittat eller ? Mycket fanns som sagt på mässan och bilderna jag visar idag är bara en liten smakbit.. Får det lov att vara lite tårta?

En riktigt fin bröllopstårta eller en fin kallatårta..?

Eller känner du för att sitta lite extra fint..?

Eller är du kanske rent av lite trött och vill lägga dig nu, klockan är ju i alla fall ganska mycket och jag börjar i alla fall bli lite trött efter helgens alla trevliga intryck..

Ja här är en som redan lagt sig för att sova..

Precis så där trött är jag också just nu, men jag har massa mer bilder så det kommer mera .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar