onsdag 27 februari 2008

Änglar.. sydda och livs levande..

Just nu är det full fart i änglafabriken.. jag syr på löpande band så nålen glöder och jag hinner inte så mycket annat.. . Tänk så kul att jag fått så många beställningar av mina Tildaänglar eller som jag kallar dem, Tindra efter min första som jag tyckte "Tindrade" så mycket med sina vita och silvriga detaljer.. Sen har det ju tillkommit t ex Rosalind och Änglaros.. ja jag tycker det är lite kul att döpa dem efter deras personlighet som kommer allteftersom jag syr dem.. Änglaros är den senaste jag lade upp på Moas Lovely Things och ser ut så här..

Och så har jag haft min livs levande ängel på besök.. Cornelia

Jag var barnvakt i går eftermiddag medan hennes mamma hjälpte min dotter med flyttstäd.. vi hade några riktigt mysiga timmar tillsammans. Lite extra när man är så där på tu man hand, man hinner mycket som att busa, äta, gosa, leka med vovven och vara lite trött.

Ingen lätt dam att fånga på bild.. mycket suddiga bilder men några fina kort blev det.. är det så att farmor inte riktigt hänger med i svängarna..

En bild blev så stämningsfull och fin men ack så suddig.. jag gjorde den svartvit men inte blev det så mycket bättre men jag vill visa den ändå.. kanske bara en farmor som tycker att en suddig bild på hjärtegrynet är fint.. *fniss*

Tycker det ser så gulligt ut när hon sitter där på knä i korgstolen och ser lite fundersam ut.. ja det gjorde hon väl i 3 sek eftersom det blev suddigt då.. Hon har världens goaste leende och skratt men det fick jag inte med på bild..

Ha en skön Onsdagskväll och en bra torsdag..

1 kommentar:

 1. Vilka underbara änglar!!!

  Jag ska öppna en butik till påsk 2012. Finns det någon möjlighet att jag skulle kunna få sälja några av dina änglar??

  Vill att de som kommer in i butiken ska få en upplevelse med sig. När de går därifrån ska de känna ett inre lugn. Sinnena ska ha fått sitt. Vackra saker. Härliga dofter. Skön musik i bakgrunden.
  När de går utanför dörren, ska de redan längta tills nästa besök...

  Vore roligt om du hör av dej!

  Hälsningar Jessica

  j_rennstam@hotmail.com

  SvaraRadera