onsdag 24 augusti 2011

Tips o trix - Ikeatips..

Ikeas små flaskor "Yngaren" de har nu är så söta tycker jag så de var värda ett eget inlägg.. 99 kr för alla tre gör att de är extra fina...


De tillsammans med min torkade Trädgårdshortensia på mitt bord intill min säng gör att jag har lite extra "ögongodis" att titta på när jag vaknar. Tapetserade om i våras och jag är så nöjd fortfarande. De lite brända färgerna i flaskorna passar bra ihop med hortensians lite brunlilablå nyans.. tapeten med småfåglarna och gröna rankor ger en härlig känsla som jag verkligen gillar. I detta inlägg berättade jag om detta om ni är nyfikna på sort o så..

Att bevara trädgårdshortensia är lätt, min sort är en ilsket blå som jag egentligen inte alls gillar när den slår ut utan när blommorna bleknar och får lite rosalila nyanser på sensommaren är de som vackrast. Ta in dem o torka min är från förra sensommarn/hösten och är lika fin än men jag ska nog plocka lite nytt i år för att få nya fräscha.. för dammiga blir de.

Onsdag mitttiveckan.. ja det är det idag, dagarna går fort och jobbet likaså, det är ändå ganska skönt att komma in i sin vardagslunk tycker jag..

10 kommentarer:

 1. Hejsan Moa!

  Man kan nog dela befolkningen i två huvudgrupper ;))):De som gillar Ikea och de som anser sig för 'fina' för Ikea.Jag tillhör den första kategorin.
  Tänk så otroligt mycket roliga och prisvärda prylar man hittar där!

  Ditt sovrumstapet är ju makalöst vacker! /Anja

  SvaraRadera
 2. Jajjamen, Ikea har allt en massa gobitar, om man blandar det med lite loppor å annat så blir det hur fint som helst.
  Kram ullamaria

  SvaraRadera
 3. Min trädgårdshortensia är cerise och det är inte min färg precis. När den börjar vissna blir den mycket finare. Den drar då åt beigegrönt . Låter kanske inte så snyggt men det är det.

  Kram mitt i veckan!

  SvaraRadera
 4. Fina färger tillsammans. Gillar också hortensior när de är på G att blomma över och dina torkade har ju behållt färgen hur bra som helst. Vackert! Ikea har många bra grejor. HMs olika homekollektioner har också små godbitar - vissa textilier är jättesnygga tycker jag.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 5. Beautiful photos and decoration dear Moa!

  Kisses and happy weekend:)

  SvaraRadera
 6. Hejsan!
  Det verkar som om du och Lotta kan hitta små fynd på Ikea. Jag har själv rensat ut en massa "loppis" fynd nu när vi flyttade för jag har inte plats för allt...:-)
  Tapeten är superfin!! //Kram Kram

  SvaraRadera
 7. Jättefina flaskor. IKEA är toppen. Finns mycket roligt där. Tur man bor bara 5 min från en sån :-)))

  Vackert med torkad hortensia också.
  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 8. Läckert stilleben! Ikea kan oxo..
  Eva

  SvaraRadera
 9. Ikea har mycket smått och gott dom :)
  Hortensia är en favorit här, jag tycker också om dem även som "halvvissna", perfekta till arrangemang!

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera