onsdag 28 september 2011

Höstmys..

Det blåser o är lite ruggigt idag, tänkte att jag skulle fortsatt med gårdagens röjning i trädgården för  man kommer inte långt på ett par timmar när man liksom inte varit därute på länge.

Men lusten försvann  när jag kom hem, det var både blåsigt och lite kallt. Men jag gick en sväng med kameran för att fota lite höstiga bilder i alla fall.

Klicka på bilden för att se större.. 
Först en gång och så när den kommer upp klickar man ytterligare en gång för att se större foton..
Det blev en salig blandning av färger, blandning av sommar o höstväxter .. ja en färgkavalkad som inte alltid går så bra ihop men liksom är det som är höst för mig *smile*. Soliga pellisar som lyser i rött o ceris ihop med orangegula prydnadspumpor.. Vackra rödcerisa blad.. gulnat gräs osv..Nej nu ska jag ta en god smörgås och lite gott te, Friggs Nyponte är min favorit *ler* sött o gott utan att behöva ha i extra socker. Ska bläddra lite i mina nya favorit tidningar och ha det riktigt mysigt i mitt uterum.. jag har det allt bra gott *smile*


Hoppas ni har lika mysigt.. 
Moa

ps.. ser att det höstiga temat i inlägget syns i pelargonen.. ds

5 kommentarer:

 1. Förstår att det va trist i blåst o kyla, så du gjorde rätt i att fota lite smått o gott som du bjussar på. Härligt collage av dina höstbilder:)//Helen

  SvaraRadera
 2. Uansett så var det MYE mys og lykke i dine flotte bilder.

  Fiiin kveld til deg

  SvaraRadera
 3. Mys pys när det är som bäst :) VI hade ruschligt väder på dagen men ikväll kom det behagligt värme - jag tog på mig rejält innan vi gick på promenad men efter en stund var jag alldeles för varm :)

  Härligt blomstercollage du visar - visst är det så att det är en skön blandning därute med eftersläntare, de som blommar om och höstblomningen - men är glad så länge det blommar - det tar ju snart slut.
  Ha det bäst, kramen ♥

  SvaraRadera
 4. Här är det också mysigt. Maken hade gjort äppelkaka när Erica och jag var på Zumba. Gott!

  SvaraRadera
 5. Fina bilder, jag älskar färg i alla dess nyanser ♥ Idag åkte alla mina pelargoner ner i källaren, det är ju faktiskt höst fast temperaturen visar 25 grader i solen! Jag gillar ditt hantverk väldigt mycket! Hälsar Lotta :)

  SvaraRadera