torsdag 23 februari 2012

Orchideérna blommar o stolsmakeover ..

Lata dagar! eller inte förresten, känns som det är något varje dag trots lov. Men oftast har det varit roliga saker som att passa barnbarn eller pyssla med stolarna jag ska fixa till. Egentligen är det inte så mycket som ska göras utan jag tror helt enkelt att jag är trött o lite sliten så är det något tråk som ska göras så känns det extra tungt. Det är några dagar kvar av lovet så jag får vila, vara ute i det fina vädret som jag hoppas det blir och bara ha det gott resten så ska jag nog vara pigg o alert igen. Många orchideér blommar just nu här hemma..

Idag har solen lyst från sin allra soligaste sida och jag har varit ute på en riktig långpromenad med vovven.. härlig var det och fantastiskt varmt. Fick t o m ta av mig handskarna för jag blev så varmt det har inte hänt detta året förut ska jag säga för jag är frusen av mig.


Mina stolar som ska få en rejäl "Makeover", jag visade inspirationsbilden här.. pågår för fullt.
Lotta kom med en kul idé att ha en flik här vid sidan "Moas Verkstad" där man kan följa mina vedermödor vad gäller tapetseriets konst som jag inte alls kan utan är sk självlärd med några få objekt på min meritlista. Men kan någon vara intresserad och vill se kan det ju vara kul.. Får se om det fungerar så inläggen kommer där de ska.

Nu är det torsdag kväll och det känns nästan som fredagsmys redan.. härligt!
Moa

1 kommentar:

  1. Hejsan, en toppen idé med Moa´s verkstad. och så tycker jag att du skulle ordna en kurs i textiltryck. Det ingick inte i min grundskola. Vill hemskt gärna lära mig.
    Vikagårdens Lustgårdar börjar vakna till liv, bina är ute och rensar magen, krokus och snödroppar har börjat slå ut och jag har börjat beskära buskar och träd.
    Min blogg skall också snart vakna till liv, med ny kamera och en liten hundvalp " Coxi ". Kommer jag många trädgårdsvandringar på hemma plan.
    Ha en skön helg, kram Kia

    SvaraRadera