onsdag 1 februari 2012

Man vill ha vår..

Även om det är snö ute och ganska fint så toklängtar jag efter vår och vårfina färger..  Eller det är väl förmodligen inte alls konstigt utan fullt normalt, men almanackan säger sin sak och det var som den mörkaste, gnistrande vinterkväll för en stund sedan när hunden och jag tog vår promenad. 


Trots längtan efter färger vad tror ni jag gör när vi skulle köpa nya "Tacoskålar" ..

Ib Laursens små skålar..
Jo, jag köper den ljuvaste krämiga beige färgen.. blir sugen på mjukglass när jag ser färgen och inuti är den som den godaste vaniljglassen. Lustigt val när jag suktar så efter färg men jag gillar verkligen dessa. Kanske ska jag inte alls ha Tacos i de utan glass?! Eller förstås jag kan ju ha både och fast inte samtidigt förstås.. *smile*.. 

I alla fall är de perfekta för tacos när vi bara är två.. såg lite futtigt i de stora skålarna sedan yngste sonen flyttat och nu med nya köket är det extra roligt att köpa lite nytt.

Ja det var lite "mitt i veckan" snack.. brasan brinner och jag göra mig en kopp te.. undrar om det inte blir tacos på fredag, måste ju inviga de nya skålarna.

Ha det gott.. 
Moa

10 kommentarer:

 1. Många likheter idag: vårtankar/längtan, te och brasa.
  Fina skålar du köpt tycker jag. Jag gillar faktiskt den färgen mer än pastellfärgerna. Visst är det fint på bild men jag skulle inte köpa det själv.

  Ha det bra mitt i veckan!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi var lite lika där denna kväll.. mysigt och gott! tycker nog samma om färgen, tycker de är jättefina.. de färgglada passar inte in lika bra hos mig.. =)

   Radera
 2. Lovely china, I like it Moa!

  Greetings from very cold Croatia. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you dear Zondra.. its cold here to.. =)

   Radera
 3. Älskar också denna lite jordiga färgskalan, köper ofta kläder i färg mullvad tex. och vår nyss hämtade bäddsoffa går i denna nyansen, fast lite mörkare. Skålarna o kannan såg jag i dag i min växtbutik, fast bara pastelliga färger där.
  Ha en fortsatt trevlig februarivecka!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Söta, jo, det blir annorlunda, gav vår stora kastrull till dotterns famij :)

  SvaraRadera
 5. Hm. Jag bor ju i Värnamo men IK Form går jag aldrig in i. Fast nog är det fina grejer dom har, det vet jag. Dom där skålarna har jag även sett i en liten mysbutik utanför Halmstad, Små Ting. /Knatten

  SvaraRadera
 6. Jag äskar de jordiga färgerna både i hemmet och i mitt klädval cermefärgat, beiget, brunt... Men sen är jag ju lite mer för färg när det kommer till detaljerna iaf de detaljer som inte syns jämt =) Men jag älskar alla färgerna de har på Ib Laursens underbara porslin <3 (självklart säljer jag dem i butiken om än i mindre skala än så länge)
  Kram gittan

  SvaraRadera
 7. Hej Moa, läckra skålar som det säkert kommer att vankas mycket läckert i.

  Här är en kvinna som också längtar efter våren ;-)

  SvaraRadera
 8. Å så sugen jag blev på chokladpudding när jag såg de skålarna.Och när jag såg de övre skålarna blev jag sugen på glassbyttan med tre färger du vet. Måste nog fixa mej lite;)
  trevlig helg,
  Kram ulla

  SvaraRadera