söndag 24 oktober 2010

Babyfrossa..


Idag har varit en härlig babyfrossa.. Inatt föddes mitt andra lilla barnbarn ett par veckor för tidigt men han mår så bra och är väldigt lugn o fin enligt sonen och hans kära sambo. Det blev två nätter som lilla Cornelia sov hos farmor, först var för att de skulle på en Musical och andra natten för att föda lille pojken. 

I mitt förra inlägg skrev jag att det skulle pysslas i helgen.. har väl inte blivit så mycket med det när det händer så spännande saker. Ja det ska bli underbart och härligt att följa denna lille killes uppväxt jag känner mig så lycklig o utvald med så fina barnbarn.. ja det senaste har jag bara sett på bild än och jag är ju partiskt men visst var han det sötaste kille som finns.. *smile*

Och som grädde på moset, har jag ju en sambo med två döttrar varav den ena har tre små barn.. den senaste är en ljuvlig liten person som idag fyllde 3 veckor.. Milva.

Lilla underbara Milva 

En härlig bieffekt av dagens samhälle med alla skilsmässor och nya förhållanden hit o dit är att man kan få en stor härlig familj.. med massa kärlek och fina barnbarn.. *love*

19 kommentarer:

 1. Grattis till den lille nya familjemedlemmen.. jättesöt!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Ett jätte stort Grattis!!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Grattis farmor! Vad mysigt med babyfrossa, dom är ju ljuvliga!

  SvaraRadera
 4. Stort grattis till den lille killen så söt <3

  SvaraRadera
 5. Åh, grattis!!! Så fint du vinklar en företeelse som oftast bara är smärtsam. Alltid finns det något gott även i det trågigaste...
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 6. Äh, jag menar ju tråKigaste;)

  SvaraRadera
 7. Åh... sån söt, alldeles helt fantastikt underverk :) Härligt att bli farmor igen gissar jag :)

  Ha det bäst, kram ♥

  SvaraRadera
 8. Åhhh jag är illgrön av avund. Tänk att få sniffa på den goa lilla "bäbin". Men jag unnar dig varenda litet sniff. Kan tro att man känner sig vimmelkantig av kärlek till de där små liven, när man tycker så mycket om deras föräldrar. Lycliga lyckliga Moa!!!!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 9. Jag är så till mig att jag inte ens kan stava.
  Kram igen

  SvaraRadera
 10. Hej Moa. Jamen då får man ju gratulera så mycket,,, här får du en cyberblomma från mig ¤ dessa ljuvliga små knyten som man bara njuter av numera. Härligt.

  SvaraRadera
 11. Grattis!! Visst är det underbart med dessa små. Ja, själv har jag ju inga barnbarn men vårt lilla underverk kom ju för sju veckor sedan. :)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 12. Grattis lilla farmor och jag är övertygad om att gossen är den allra vackraste...så kul...förstår om du kom av dig med annat när något så här stort hänt!

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 13. Åh..så fin och vacker liten baby..Grattis till mormorskapet//Karina

  SvaraRadera
 14. Grattis farmor! Självklart är jhan den sötaste av de söta och milva är allt en sockertopp hon med =) NJUT! Det börjar faktiskt suga lite i mormorsgenen här "ler" Kram gittan

  SvaraRadera
 15. Åh så underbart! Massor av grattis till dig och till föräldrarna så klart. Det växer så fort så se till att njut. :) Ha en fin helg!

  Kram Karin

  SvaraRadera
 16. GRATTIS KÄRA FARMOR!
  Vilken lycka - blir såååå avis....
  Bilden är helt bedårande!
  Stor kram
  Randi

  SvaraRadera
 17. Oh vad härligt, hade missat det här inlägget... Vad kul med två bebbar i familjen så nära varann, de kan ju ha stor glädje av varann när de blir lite större!

  Ha en bra helg, kram!

  SvaraRadera