onsdag 20 oktober 2010

Gåtan..

Gåtan i söndags, vad bilden föreställde var nog lite svår.. men rolig tycker jag *hihi* eller det var väl ingen gåta egentligen utan en liten fråga jag slängde ur mig.. och flera nappade på det.


På bilden finns denna lilla detalj med, det är toppen på ett av benen på mitt rostiga gamla cafébord.. 


Denna lilla vrå på framsidan har blivit väldigt bra, som ni ser är det smalt på framsidan och trodde väl aldrig att jag skulle tycka det var mysigt och insynsskyddat på denna plats. Men i år när häcken äntligen kommit upp i höjd och vi ställde dit de sköna teakstolarna med krukor och annat pynt runtomkring blev det en väldigt mysigt plats. Sitter man ner ser ingen som åker förbi att man är där alls.. och gångtrafik är det sällsynt med här, det är väl grannen när han/hon går förbi med hunden då kanske och de är så trevliga så det är ju bara mysigt att heja på o slänga några ord med dem. Förra veckan satt jag ju här i solgasset efter jobbet..18 grader varmt, hur skönt som helst men nu isar vindarna kalla runt knutarna och jag sitter helst inne med en brasa tänd. Undrar om det blir snö?.. man har pratat om det o det säger jag: DET är det alldeles för tidigt för!!

Nu ska jag sticka vidare.. det är många som behöver värmade handvärmare.. *ler*.. 11 kommentarer:

 1. beautiful photos!

  Kisses.

  SvaraRadera
 2. Håller med, alldeles för tidigt för snö - skall vi få samma vargavinter i år månne..?
  Vad mysigt ni har det i eran sitthörna! Sittplatser behövs lite här och var i trädgården, så man kan sätta sig en stund och njuta/fundera på nya projekt :o)
  Valnötsträd...nja, jag har nog inget tips om hur man "bygger upp" dem från början. Min var ju på gång när vi fick det, och det enda vi gör nu är att gallra lite under JAS-månaderna. Hoppas du får bättre tips från någon kunnigare!

  SvaraRadera
 3. Snö vägra tänka tanken ens... Vilken härlig entrésida du har. Tycker att det känns förhueligt ikväll huttrar trots två koftor ;-) En brasa där sa du det :-!

  SvaraRadera
 4. Ja du har helt rätt att det är usligt o kallt i kväll...var en runda med hunden o trots mössa på huvudet så var det rejält kyligt...det klarna också så det lär nog bli kallt...
  Det är så gott med de där små vrårna där man kan sitta utan att bli sedd..."gömma" sig för världen en stund...till våren ska sitta så där igen.
  Ha det så gott!

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 5. Underbart hörn ni har i trädgården! Men visst är det för sorgligt med snö och vinter... Fy bubblan:(

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Trevlig myshörna i trädgården, väl omsluten av grönt och annat trevligt :)
  Snö....nej inte ännu, höstrusk och stora våta regndroppar och ett ofantligt grått väder!!
  Så trist med denna mörka årstid vi har framför oss!!
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig myshörna att sitta och mysa i.
  Det ser inbonat och grönt ut runt ikring.
  Vill än en gång tack för som fina handledsvärmarna jag vann, nu har dom varit ute och gått med mig för första gången. så fina och varma.
  Kram:)

  SvaraRadera
 8. Ja, handvärmare kan minimera frusenheten minst 40% läste jag.
  Bara att sätta på sej och vara redo för kylan.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Jag har funderat på om man inte kunde utnyttja den trista framsidan av vår trädgård till något liknande och dina bilder ger då verkligen mersmak =P
  Ett kraftigt snöfall föll över Malmö/Lund igårkväll =(
  Ha det gott / kram

  SvaraRadera
 10. Mysigt ni har fått på framsidan av trädgården. Ska bli kul att se den på riktigt snart om nu inte snön har kommit då :-)
  Kram Karin

  SvaraRadera
 11. Hej Moa. Jamen så mysigt det ser ut på bilden fast ja anar att det ser inte så ut just precis nu. Här dråsar snön ner usch hoppas inte den gör det hos dig.
  Ja snart har hela Oktober rusat förbi och man vet inte var den blev av eller? Tid en bristvara idag. Trevlig helg på dig bland stickor och nystan det är fina handvärmare du gjort.

  SvaraRadera