lördag 28 maj 2011

En tur till kusten..

Påbörjades imorse.. 


Det var tänkt att båten skulle sjösättas i helgen men vädret visade sig inte från sin bästa sida men vi tänkte att vi åker ut i alla fall så får vi se..


Och det fick vi.. regn o blåst så det stod härliga till.. iskallt i vinden bara 11 grader, burr säger jag bara inte kul alls att vinscha ner en båt i det kalla vattnet och stå där o hålla i blöta tampar. 

 Nej nej nej.. det får bli nästa helg då det är långhelg istället och vädret väntas bli betydligt mildare.. och så får vi lite sällskap och kanske hjälp att få i båten.

Båda korten här är tagna längst ut i hamnen på Kungshamn och man ser inloppet till staden.. 


Ja inte är det vår båt som flyger över vågorna där inte.. *smile* 

Lite lunch/midag och så for vi hem till värmen men innan det vinkade vi hejdå till "Ville" o båten.. vad ska den heta förresten.. några förslag, kan ju inte vara namnlös!


Lite suddigt kort.. men man ser hur det ser ut därute.. vid "Ville".. vi ser inte vatten o så men har fem minuters promenad ner till vatten och bryggorna. Förresten ser den både ledsen, liten och sned ut där, kanske lite sorgsen för att den inte fick känna på de salta havet!!

Ha en härlig lördagkväll.. ♥

4 kommentarer:

 1. Hon kan ju heta Vilhemina ;) eller Vilma? Det är en hon och det borde ju börja på V....Vera? Hihi... Ville och Vera :)
  Ja, det blev verkligen uschligt väder på e.m och vid havet kan jag tro att det blåste! Ser ju det på bilderna.... ;) Det skall ju bli bättre till veckan och kanske även till helgen! Är långledig.... så gott :)
  Ha det bäst, kram ♥

  SvaraRadera
 2. Ja, fy vilket trist väder, förstår att båten är ledsen o grinig. Men nästa helg hoppas jag på sol o värme.//Helén

  SvaraRadera
 3. Så mysigt med båt. Förstår att ni har köpt den nu... tror kanske att jag har ett svagt minne att du har berättat det tidigare också. Just nu har jag inga namnförslag, men kommer jag på något så återkommer jag...

  Ja, det har då varit riktigt förhueligt denna dag. Vi får hoppas på bättre imorgon då det är vår dag. Kram Ingela från Åhus

  Även här är det kraftiga vindbyar därav Anonymt.

  SvaraRadera
 4. Ni har ju Ville så Valle hade ju passat bra. Men vad som ska heta Viktor det vet jag inte...
  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera