fredag 1 juni 2012

Landat i Helsingborg..

Efter en lång dag med mycket väder.. och flera fina besök i trädgårdar. MEN vilket väder det har varit stundtals.. hagelskurar, ösregn och vinande stormar..


Nu trodde ni allt att det skulle bli ett inlägg med trädgårdsbesök men icke.. idag blir det väderbilder, finns ju olika väder.. t ex väderkvarnar, regnväder och stormväder.. *smile*


Här är vi på en strand mellan nånstans mellan Höganäs och Viken tror jag det var.. vi åkte slingrande vägar längskusten och vädret som närmast kan likna orkan gjorde att vyerna var riktigt spektakulära att titta på så vi var ju tvungna att stanna och kika en stund, samla sten  osv..Vi hann med tre olika trädgårdar innan de stängde klockan 17, vi var hos Lottie som kom trea på Trädgårdstoppen, och så var vi hos Laila på Himmelstorp och så Sylvia som bor nästgårds.. ja så skulle vi till Paul Jönska gården i Viken men de hann stänga ja ja vi var där fem i fem.. pga av foto o stensamlande som tog en kvart extra där på stranden på fotona här ovan.. men jag kunde fota lite över häcken så jag såg en del ändå.

Nu sitter jag på hotellet mätt o go och tittar på finalen i Lets dance.. gött.. och bilder på mina besök kommer en annan dag.. jag lovar!

Ha det gott i morgon far jag mot Simrishamn och Apotekarens trädgård.. 
Moa

5 kommentarer:

 1. Åh vad kul med trädgårdsrundan! Simrishamn är jättemysig, tyvärr var Apotekarns stängd när vi var där.

  Hoppas du hinner ta månadsbilder när du är tillbaka hemma!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt med trädgårdsresa i år! :) Hoppas ni får en riktigt härlig helg med bra väder och fina trädgårdar. Kram

  SvaraRadera
 3. Trädgårdsrundan är toppen! Du kommer att se mycket fint.
  Dessutom är du i min gamla hemstad, Helsingborg. Hälsa så gott :)

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 4. Men då var ni på fel sida av landskapet för här var det inte så illa i går. Idag har vi haft sol men blåsigt och ca 13 grader.

  Kram

  SvaraRadera