fredag 1 juni 2012

Trädgårdsrundan 2012..

Ja då är jag på väg till Trädgårdsrundan juni 2012..Vi har tagit ledigt idag och djurvakterna är på plats här hemma.. ska bli så roligt att åka iväg och bara bo på hotell och glida runt till olika trevligheter.. förhoppningsvis får jag in lite rapporter här under tiden.. men risken finns att man landar på rummet o är ganska slut.. *smile*

Resplanen är att vi åker neråt mot Höganäs idag.. besöker några trädgårdar, bestämd rutt beslutas i bilen ner tänkte vi, har nog för många önskningar för att vi ska hinna! I Helsingborg ska vi övernatta för att tidigt imorgon åka tvärs över till Simrishamn för att inhandla (kanske) några vackra krukor hos Apotekarens trädgård.. som jag minns fanns där när vi besökte staden sist. Några ställen för morgondagen är på planeringsstadiet, men det kommer säkert att bli superbra.. vi kommer säkert att somna sött på hotellet i Simrishamn så småningom.. vet att man blir ganska så trött efter så mycket intryck och vackra trädgårdar..

Ha det bäst... Moa3 kommentarer:

 1. Vad spännande!! Bäst att ta med lite druvsocker, kanske? Det skall väl sätta fart på energin. Och glöm inte, en kaffetår emellanåt är heller inte så dumt!

  Ha en trevlig resa!
  /Ruben

  SvaraRadera
 2. Låter mysigt värre, hoppas helgen blir så härlig som du hoppas. kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni får en härlig helg och att regnet inte ställer till det för er.

  Kramar!

  SvaraRadera