onsdag 6 juni 2012

Månadsbild - Juni..

Ja då är det dags för månadsbilden igen.. Juni denna gång, några dagars försening men det går nog bra ändå..Birgit började med denna lilla utmaning som är ganska kul att följa.


Det har hänt en hel del.. det är grönt, framförallt har vi i år en gräsmatta som är fin, förra året hyrde vi en vertikalskärare och körde ganske rejält med den sedan så har vi både gödslat och sått nytt. Även i år har den fått rejält med gödsel bara speciellt för just den.. *ler*.. så den visar sig väldans grön o glad nu.. Snart kommer portalen vara överfull med både schersmin- och honungsrosblommor.. längtar!


En lite närmare bild på staketet och torvkanten som nu är alldeles full av mossa.. *like*.. tycker bilderna idag blev lite otydliga.. är det solljuset eller har jag ändrat någon inställning tro? Får kolla upp detta. Förra månadens bild ser ni här.. 

Idag har det blivit en trädgårdsdag.. ja inte hela tiden i trädgården utan vi har farit runt och tittat på sten till lilla frukosthörnan.. ja som ni såg på första bilden står en hel hög med sten o väntar på att få läggas ut. Det blev den som vi har på stora platsen.. sandfärgad sten, blir nog snyggast att ha samma. Den är fin tillsammans med natursten också tycker jag.. nu ska det bara läggas ut så det blir fint!

Ha det gott/Moa


4 kommentarer:

 1. Vad fint! Torvkanten har jag ju kommenterat förr, tycker den är riktigt lyckad, blir bara finare med åren, eller hur? Måste ha en sån någonstans.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 2. Det går så bra så! :) Det är så mycket att göra i trädgården nu så man hinner ju knappt fota! :)

  Vilken skillnad på bilderna, man kan knappt tro att det bara är en månad sen... Härligt härligt!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Gräsmattan ser jättefin ut, ja allt det andra med, det ser så fint och grönt ut i din trädgård!

  SvaraRadera