lördag 17 april 2010

En hjärtesak..


En litet hjärta till er alla som kommer o hälsar på mig titt som tätt..  många har följt mig och jag dem i snart tre år, då o då kommer det nya till och det är så härligt att det hela tiden dyker upp nya bekantskaper.

Klädda knappar jag gjort.. 

Ni är värda alla hjärtan i världen, tänk så många härliga människor man lär känna igenom bloggen helt otroligt egentligen.. vad gjorde jag innan bloggen fanns. Vänner och umgänge har man ju här hemma men genom bloggen har "vänskap" blivit ett vidare begrepp, ibland är det ju så att man kan känna gemenskap med en människa man aldrig träffat irl.. en del blir man så nyfiken på att man träffas och aldrig har jag blivit besviken på sådana träffar.. eller mysiga möten. Snarare har det varit så att man från första stund har saker att prata om eftersom man tycker man "känner" personen genom bloggvärlden.

Japp det var allt från min Tv-soffa för denna lördag.. lite svammel men ärligt menat.. 
NI ÄR BÄST..


21 kommentarer:

 1. Så gullig du är, jag känner likadant.
  Tack för gemenskapen. En del eller väldigt många får man jättebra kontakt med och den känns härlig, nya vänner blir det hela tiden.

  Visst är det härligt i livet att man kan möta nya spännande människor hela livet, man blir aldrig för gammal.
  Väldigt fina knappar du gjort.

  Önskar dig en bra kväll.

  SvaraRadera
 2. Håller med, det känns som man känner sina bloggare...Fast man aldrig setts, eller kommer att göra det, så är det en härlig känsla var gång någon "tittat in" på min blogg. Eller när jag tittar in hos någon. Det är jättetrevligt att ha denna fritidssyssla, man lär sig också något nytt ibland, får tips osv...
  Det är ju många, som är så kreativa, man får nästan komplex! Men så tänker jag, att jag är väl duktig på mitt sätt - på något annat kanske...?
  Din blogg är så trevlig, jag kommenterar inte alltid, men kollar den varje dag.
  Ha en fortsatt trevlig helg! Här körs det koskit, trevligt värre!
  Lena

  SvaraRadera
 3. Vilken fint knapp-hjärta du har gjort! Visst är det underbart med att blogga! Tänk att man kan bli så biten av detta! Underbart sätt att få lära känna nya människor! Ha en fin kväll! / Irene

  SvaraRadera
 4. Så fint Hjärta!
  Så är det...precis så.Även Jag har fått underbara Bloggvänner som Jag aldrig träffat men tycker så mycket om.Och Du är en av Dem.

  Nu är lördagsvällen slut så Jag önskar Dej en fin Söndag!
  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Kan inte annat än att hålla med, tänk vad många trevliga människor det finns "därute" som man har kommit i kontakt med och som man upplever att man känner! Internet kan va bra också... :o)
  Ha en fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Kväll Moa!
  Jo, bloggeriet och människorna runtikring har fyllt upp mitt liv med mycket glädje och kreativitet!
  Att ge och att ta, och igenkännande - ja, ett hjärta till dig med från mig!
  Kram!
  AnnA

  SvaraRadera
 7. Gulligt hjärta av fina knappar :) Tack för det *ler*.
  Visst har bloggeriet medför trevliga, nya bekantskaper, dig bl a ;) och tänk - vi hade ju aldrig blivit ett gäng tjejer som åker på skåneresor, om inte bloggarna funnits *nöjsamt leende*. Och tänk vad man lär sig av varandra och inspireras till tusen! När jag får svacka, så sätter jag mig och läser lite bloggar och genast får jag ny lust, till nya ting :)


  Ha en riktigt skön söndag :) ♥

  SvaraRadera
 8. Håller med om att bloggvärlden har utvidgat antalet människor man tycker man "känner". Roligt!! Vilket fint hjärta du gjort. Hälsn Mimi

  SvaraRadera
 9. Vilket supergulligt hjärta du gjort! Håller med dig om att bloggandet vidgar vyerna på vad vänskap kan innebära. Det är faktiskt helt otroligt roligt (och vanebildande :-))... Har ju inte hållit på så länge som du med bloggandet (började i slutet av februari) men är redan fast.... Håller med i din beskrivning helt och hållet!

  Nu ska jag ut i solen och göra i ordning lite vårkrukor...

  Önskar dig en fin söndag!
  /Charlotte

  SvaraRadera
 10. Lovely craft-work - Beautifully depicted!

  SvaraRadera
 11. Det är JAG som ska tacka!! Tacka för att jag får följa dig. Men jag håller med dig. Det är underbart med den vänskap som blir genom bloggandet!!
  Jag har ännu inte haft äran att träffa någon av mina bloggvänner men på Lördag kommer jag förhoppningsvis att få träffa några som planerar att ta sig hit på hälsomässan & det ser jag fram mot =)
  Önskar dig en förträfflig Måndag!
  Kram Tina

  SvaraRadera
 12. Det är alltid lika spännande att få stifta nya bekantskaper, det är spännande att få följa med på din resa i bloggandet.

  SvaraRadera
 13. Så gulligt av dig!!! Visst är det härligt med nya vänner! Det är alltid lika trevligt att kika in och bli inspirerad av dig!
  Kram Juliane

  SvaraRadera
 14. Så fint!
  Jag följer dig alltid och har nog gjort det sen jag började blogga vilket snart är tre år sen. Otroligt!

  Kram!

  SvaraRadera
 15. Ja visst är det så! Håller med dig helt och hållet. :) Det är kul med alla bekantskaper man gör, tänkt man har ju mer kontakt med många av bloggvännerna är "irl"-vänner (eller vad man ska kalla dem), men också trevligt att träffas i verkligen livet. Ha det gott! Vi ses på torsdag!!!

  Kram från Karin

  SvaraRadera
 16. God Morgon
  Vist har man träffat många trevliga bloggvänner, men vet inte om det skulle bli något mer än bara på bloggen, men jag är nöjd så.
  De som håller på med trädgård, är det lite annat med, än att göra saker. Det har kommit så kallade "vänner" och vill lära sej det jag gör. Sen har jag träffat på dem på marknader o dyl, då har de kopierat det jag har gjort...

  Nu till lite trevligare, ni skulle höra fågelsången jag hör utanför, det är som i en tropisk trädgård.

  Många Kramar
  /Maggan

  SvaraRadera
 17. Så fint och klokt du skriver Moa! Du klär mina tankar till ord.
  Jag önskade att även jag hade ett hjärta att skicka till dig!
  Det är alltid en fröjd att titta in här!/Anja

  SvaraRadera
 18. jag håller med dig och det är väldigt trevligt att få kika in till folk på detta sätt. Många gånger blir man väldigt glad av det man läser!

  Tack för att du bjuder på dig själv i din fina blogg!

  SvaraRadera
 19. Jag håller med. Tänk vilken glädje bloggvänner ger! Jag är SÅ tacksam, särskilt som jag i stort saknar trädgårdsvänner IRL.

  Tack ska du ha!

  SvaraRadera
 20. Lovely buttons and thoughts Moa! To blog is truly incredible ... connecting to those we do not yet know... here is to meeting one day! ;>) Kram Carol

  SvaraRadera