fredag 14 oktober 2011

Helt meningslösa små ting..

Har jag pyntat med idag, eller!? Hur sjutton kan man komma på nåt så galet men det var lite kul att virka dem och inte tog det lång tid heller *smile*.


Men jag blir glad i hjärtat när jag ser dem. Idén hämtade jag från Pinterest som är ett ursmart sätt att samla inspiration om ALLT.. ja jag säger VERKLIGEN ALLT. Har ni inte hittat detta fenomenala ställe så kika hit.. Det är uppbyggt så att man registrerar sig och får ett konto, du kan klicka = "Pin it" på bilder som du gillar och spara i din katalog helt ok för om man klickar på bilden man "Pinnat" ser man var den kommer ifrån och alltså så får fotograf eller den som gjort något fin kredit för det. Inget stjälande av bilder utan man har dem i sin katalog och där kan andra se vad du samlar på o gilla osv.. öppet, smart och kul sätt att hitta inspiration och se fina saker bara.. Vet inte om man kan se mina saker om man klickar här eller om man ni måste registrera er.. men pröva vet jag: Moas Pinterest
Den här lilla pumpan blev jag "Nästan kär" i när den fick sin överock på sig. Just idag kanske det är tur att deras rockar blev färdiga för imorse var hela trädgården inhöljd av Farbror frost. Jag fick ila till jobbet tidigt och hann inte ta några fina kort men men, det kommer fler dagar.


Just nu skiner solen och det är underbart därute, en promenad med Albin väntar och imorgon far vi till kusten för att äntligen få upp vår båt. Lite krångel med kärran har det varit men nu hoppas jag att allt ska gå bra. Fast först står naturligtvis lite fredagsmys på listan.. och så önskar jag er en mysig fredag och en fin helg.

Kramiz - Moa

10 kommentarer:

 1. Underbara! och lite "typiskt dig" :) Du gillar verkligen att skapa det lite annorlunda, det har liksom blivit ditt "signum". Men det är roligt, förstår dig - det är en härlig känsla att få sätta händerna i något pyssel, avkopplande och tillfredställande. Kanske har du dem till salu i lilla butiken?
  Själv har jag haft en skön återhämtningsdag, morgonen var fantastisk! Soluppgång vid tjärnet - allt är fotat :) Där finner jag utlopp för min kreativitet. Lite pyssel hemma blev det med. Det bästa av allt är att jag nu har två lediga dagar kvar! Ha en skön kväll, kramar ♥

  SvaraRadera
 2. Men gud så söta! Och vilket underbart stilleben, härligt höstigt! Du är så pysslig och påhittig... :-)

  Trevlig helg
  Kram Birgit

  SvaraRadera
 3. Söta!
  och precis i rätt tid, med tanke på frosten :-)
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera
 4. Lila MOA i ett av sina verk!!Underbart..
  Ninnekram

  SvaraRadera
 5. Helt underbara!!! Nu måste jag kolla in din tävling..../Knatten

  SvaraRadera
 6. Gulligt och helt klart annorlunda med kläder på frukt och grönt :-))

  SvaraRadera
 7. Men så sött Monica. Jag blev också kär i pumpan. :) Du är så kreativ. Jag fick en inbjudan till Pintrest för länge sedan men undrar om jag hinner med en sak till... ;) Njut söndagen!

  Kram Karin

  SvaraRadera
 8. Det gick och se dina bilder, blir ju som ett album, jättefiffigt! Och så söta rockar, lilla pumpan blev sådär jättegulligt söt.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera