fredag 7 oktober 2011

Pysselfredag..

Hemma från jobbet hyfsat tidigt och känner lusten att dona runt lite härhemma.. Just nu är det köksbyte som gäller, "Fas II" har inletts. Ni kan ju förstå att det är lite rörigt och att pynta och göra lite höstfint är inte det lättaste.


Men ett litet väggbord kunde jag få rå om lite idag.. plockade in lite gamla hortensiablommor som jag för övrigt tycker är som vackrast just nu när de skiftar i grått, blått o lila.. i dova vackra höstfärger, lite halvtorkade..

Och har man inte vackra våningsfat kan man ju faktiskt bygga ett själv som är tillfälligt bara det står säkert från barnahänder eller klumpiga vuxna.. *ler*. Annars har jag sett att många limmar ihop fina fat och koppar för att få fina våningsfat men jag ville liksom inte förstöra mina fat o skålar så jag hoppas o tror att det ska få stå där ifred.


Just nu väntar jag på hämtmat för någon spis finns inte i detta hus längre och inte någon diskbänk heller för den delen, utan det är till att stå med balja i duschen om så behövs men det finns gott om papparstallrikar och platsglas i affären *smile*Önskar alla en trevlig helg.. 

Moa

13 kommentarer:

 1. Beautiful and elegant decoration Moa!

  Have a great weekend, kisses.

  SvaraRadera
 2. Ser jättefint ur. Trevlig helg. /Malin

  SvaraRadera
 3. Väldigt snygg dekoration Moa! Ha en fin helg.

  SvaraRadera
 4. Vad fiffig du är!!!

  Trevlig helg!
  /Ruben

  SvaraRadera
 5. Vad snyggt det var med hortensian som skiftar i grått mot den silvriga lyktan. Jättefint fat.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Så mycket fint!
  Köksrenovering är ju inte så kul men det blir oftast mycket bra efteråt.

  Jag gillar också hortensiorna nu när de mattas av i färgen lite.

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Hej,,riktigt vackert..så spännande med nytt kök..
  tack för fin kommentar om min nya friss..ja skönt att klippa bort lite sommar ur håret;)
  varma höstkramar...

  SvaraRadera
 8. Det var ett mysigt stilleben du gjort av ljus, lykta och staplade fat! Hmm.. våningsfat är så vackra, men utrymmeskrävande och kanske man kunde göra som dig, plocka ihop ett fat :)
  Ha en fin helg! /Bea

  SvaraRadera
 9. Vilken underbar komposition. Att man inte kan komma på sådant själv, har faktiskt så jag kan bygga 3 våningar. Den understa har jag för tillfället fullt av rosor (torkade)
  Ha en trevlig helg

  SvaraRadera
 10. Ser att pysselfingrarna varit igång igen, jättefint! Funderade på ett trevåningsfat en gång men insåg att jag inte kan förvara det någonstans - men din lösning är perfekt! så undra om jag inte skall titta i porslinsskåpet :)
  Lycka till med renoveringen - lite meck får man stå ut med när det skall bli fint :)
  Så skönt med ledig helg! Är lite trött nu, tror det är ett elakt virus i kroppen, känner av huvudvärk och stick i näsan men hoppas på sol så jag kan vara ute och få lite frisk luft :)
  Ha det gott :)

  SvaraRadera
 11. Det var fiffigt! Jag har beundrat alla dessa våningsfat, men jag vill absolut inte klistra mina heller. Du är ett geni Moa, det här ska jag testa också.
  Ha en mysig helg
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 12. Vilken jättebra idé med våningsfatet! Men vad avundsjuk jag blir när jag läser att du är mitt uppi ett köksbyte! Ja, provisoriska diskplatser och det som hör till är ju inte kul för fem öre, men sen när allt är klart ... Hoppas vi fixar vårt nu i vinter, håll tummarna :)

  Trevlig helg, kram
  Jenny

  SvaraRadera
 13. Vad fint du har gjort! Jag skulle nog kunna göra sånt en stund till, innan G börjar gå... ;-)

  Kram

  SvaraRadera