lördag 1 oktober 2011

Texturer och fåglar..

 Lördagspyssel.. lite photoshoppande med texturer är kul, fick en så spännande länk av Lotta med massa fina tips i Photoshop, Kim Klassen.

 Nästan lite dimmbild.. men det är ett textur och så har jag "suddat" på toppen av blomman och lite ut där det är som mest rosa.. för att få en klar färg där.. effektfullt tycker jag. 


Ny väska i shopen idag..


Vackra broderade fåglar gjorda av finaste silkegarn på ljusgrönt linnetyg.
Dekorerad med en virkad och sydd blomma i flera lager och den finaste gröna pärlan jag hittade här hemma. Lite extra bling-bling är aldrig fel här i livet och en lördagkväll som den här sitter det väl lite extra fint.. 

Kramiz
 Moa

 

5 kommentarer:

 1. Beautiful texture and very elegant bag, I love it dear Moa!

  Nice and happy weekend:)

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Gillar verkligen Kim sida :) En textur kan försköna bilden utan att vara "för mycket", och roligt pyssel när man inte har något annat för sig.

  Vacker liten väska - du har verkligen hittat din stil och "varumärke", tror inte jag sett någon som skapar så fina väskor!

  Hoppas du får en skön söndag, kram ♥

  SvaraRadera
 3. Oj vilka häftiga bilder på blomman. Jag är nog den enda i världen (i alla fall bloggvärlden...) som aldrig testat photoshop ;-), men det är väl kanske inte för sent... Ha en skön söndag.// Kram Peter

  SvaraRadera
 4. Åh solhattar som är så fina. :) Ljuvliga bilder! Kim Klassens sida är toppen. Inser dock att det var länge sedan jag redigerade något med textur. Får ta tag i det igen nu under hösten. För resultatet kan ju bli så fint, vilket du visar här. Ha en fin vecka! Kram Karin

  SvaraRadera
 5. Vackert shoppat och vilken söt väska!!

  SvaraRadera