onsdag 9 november 2011

"The last living rose"
Ger jag er.. i både musik- o bildform.
P J Harvey är för mig en ny bekantskap som jag gillar jättemycket, lyssnar mycket just nu på henne, oftast med hörlurar när jag promenerar..


Igår fotade jag denna sista, tror jag, engelska ros för i år. Den ger jag er för alla fina kommentarer som jag får, och speciellt i inlägget om min krans. Glömde ju tacka för de fina orden i förra inlägget.. men nu får ni denna 'Winchester Cathedral' en Austinros jag har.

Som ni ser ligger de vackra löven fortfarande kvar.. till helgen kanske jag hinner men än så länge ser de bara så där höstvackra ut så det gör inte så mycket att de ligger där på backen..
Kvällen är råkall här och det blir lite mys med brasa snart.

Ha en go onsdagskväll
Moa

7 kommentarer:

 1. Beautiful rose!:) Have a great evening!

  SvaraRadera
 2. Vacker ros och fin musik och sång : )KRAM

  SvaraRadera
 3. Brasan brinner och i soffan sitter jag bra.
  Löven blåste maken bort med en apparat från jobbet helgen som gick. Sparade bara ett par högar till mig att vintertäcka med. En del löv ligger i rabatterna och där får de ligga fram till våren.

  Här finns också någon ros som blommar och just nu är jag tacksam för varje liten blomma som dröjer sig kvar.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Ja, ikväll är det verkligen HÖST här också. Regnar och är kallt! Men inte minus än, som tur är! kan gott vänta med isiga vägar o halkan!
  Rosen o kransen var jättefin!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Tänk att det finns blommor än, själv såg jag ett gäng lupiner i diket idag. Vilka jätteläckra väskor av gamla vackra broderier, jo har man broderat själv vet man vilket arbete som ligger bakom. Så himla vackra! Fjärilskransen var det sötaste jag sett på länge, vilken jättebra idé!

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera