tisdag 8 november 2011

Å nu blir det reklampaus..

De tre små svarta karamellerna.. 


Här står de på rad, redo för olika upptåg.

De är lika fina till den fina festen som till vardagsfin.. Själv har jag en till jeansen och fina tunikan, enkelt och lite fräckt om jag känner för det.

Slut på reklamen.. *smile*

Tillägg en stund senare Förstod på Fru B att inte alla vet hur det ligger till med mina små väskor. Jo jag köper in gamla fina broderier, finns så himla mycket fint som inte uppskattas tycker jag. Vet ju vilket arbete som ligger bakom varje broderad bit och jag älskar att kombinera ihop dessa med fina tyger och dekorera väskorna så alla känns unika och speciella.  Dessa säljer jag sedan i min webbutik: Moas lovely
Moa


Är hemma från jobbet, känner mig krasslig i magen o yrsel i knoppen. Lite bättre idag så imorgon blir det nog jobb igen, lite lagom o sitta o jobba vid datorn o komma ikapp med bilder o saker. Sitter förresten o funderar på ett köksinlägg.. har ju skrivit då o då om detta så ni kanske tycker det vore roligt att se. Än är det ju inte klart men nu börjar det bli lite mysigt o fint därute..

7 kommentarer:

 1. Vad söta de är! Om jag har fattat det hela rätt så gör du dem själv?!

  SvaraRadera
 2. Japp.. Fru B.. eller jag syr ihop väskorna o dekorerar varje väska så det blir unika små skapelser. Broderierna köper jag på olika ställen lite här o där tycker det är så mycket fint som bara ligger där, vet ju vilket arbete som ligger bakom varje gammalt fint broderi.
  Moa

  SvaraRadera
 3. Tack för förklaringen : ) Så bra att du tar tillvara gammalt. Jag tänker ibland på all kvinnokraft som ligger bakom och på hur mycket av detta som bara slängs : ( Själv har jag en hel del gammalt handarbete som ligger här hemma i gömmorna. Vet inte riktigt vad jag skall ha det till, men förr eller senare så...

  SvaraRadera
 4. Krya på dig! Och vi vill jättegärna se bilder av ditt kök!

  SvaraRadera
 5. Underbara karameller! Krya på dig!

  Kram Annie

  SvaraRadera
 6. Åh Monica de är superfina! Kul att du tar till vara på sådant fint gammalt hantverk. :) Krya på dig! Kram

  SvaraRadera